Waarom zijn jongens zo dom; natuurlijk gaat het niet! Ik bedoel, ik ben net weer bij bewustzijn. En hij doet alsof het niks is!!! Wat een koeliewoelie! "Natuurlijk gaat het niet, uilskuiken!" roep ik geïrriteerd. "Noem je je nieuwe aanvoerder nou uilskuiken," zegt hij. "Nieuwe aanvoerder!!!" roepen ik en Mar tegelijkertijd. "Ja, jullie zijn beiden geplaatst voor Genisis. Dit zijn jullie begrenzers," zegt hij en hij overhandigt de begrenzers, ook zit er een informatieboekje bij hoe je dat ding om moet doen. Ik smijt hem meteen naar de andere kant van de kamer waardoor hij bijna kapot gaat. "Hey, die dingen zijn duur! Doe een beetje voorzichtig!" roept Xavier. "Waarom zou ik? Voor wat mensen die ons ontvoerd hebben?" vraag ik maar Mar lijkt hier minder problemen mee te hebben. "Ik heb geen zin om dit ding te lezen, kan iemand mij helpen?" vraagt ze en zo helpt Xavier haar!!! Xavier!!! Terwijl Xavier dat ding omdat word Mar steeds roder totdat ze net een tomaat is. Ik moet proesten want dit is wel heel duidelijk; ze doet steeds minder chagrijnig tegen iedereen van Alius omdat ze Xavier leuk vind. "Mar, zal ik je maar helpen?" vraag ik dan als het lijkt alsof ze gaat ontploffen, zo rood is ze! "Ik ben... klaar," zegt Xavier. "Moet ik jou ook helpen?" vraagt hij dan aan mij. "Nou, als ik dat ding al omdoe, hoef ik niet geholpen te worden door zo'n alïen als jou," zeg ik en ik pak de begrenzer. Xavier loopt weg en ik doe de begrenzer stapje voor stapje om, dit ding is echt lastig!

"Meiden, training!!!" hoor ik door de deur heen. "Wat moet je?" roep ik maar Mar springt meteen op en opent de deur waar, waarom lijkt het alsof hij ons stalkt, Xavier staat. "Ik ga dus niet komen," zeg ik opstandig maar Xavier trekt me gewoon van mijn bed af en duwt me naar de training.

"Kyky, kom nou meedoen!" roept Mar vanaf het veld, is zo Raimon dan al zo snel vergeten!!! Ik lig op een bank naast het veld te kijken naar de spelers. "Nee, want ik ga trouw blijven aan Raimon!!!" roep ik terug. "Kom je dan vanmiddag wel kijken naar Gemini Storm tegen Raimon?" vraagt Mar. "Ik kijk wel op de TV, luid juichend voor Raimon!" roep ik terug. "Als jij een woord in het voordeel van Raimon durft te zeggen tijdens een wedstrijd..." begint Xavier maar Mar snoert hem de mond. "Xavier stop maar het heeft toch geen zin en boos worden schrikt haar al helemaal af, geef haar gewoon wat tijd," zegt ze lief tegen Xavier. Wie denkt ze wel niet dat ze is?!? Ik bedoel ik ben geen baby! "Oké, dat was hem. DOEI!!!" roep ik en ik ren weg van de training...

Reageer (2)

  • Samanthablaze

    De eh... liefde gaat wel snel hè? :8

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Ahw Kyky... waarom slaat ze Mar niet? Dat had ik allang gedaan xD

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen