"Kyky!" riep ik door de gangen van Alius. ik was Kyky dus aan het zoeken. "Kyky"schreeuwde ik weer. geen reactie."ze is vast op haar kamer"zei ik hardop. ik sprintte naar de kamer, daar zag ik Kyky.
"Ky... ik" begon ik maar Kyky gf me een klap en zei schreeuwde:"Je word Zelf een Alien!'' "Wacht Kyky"ik was haar alweer kwijt. ik gaf het op ik gaf het echt op. "kyky zou me dit nooit vergeven"mompelde ik bij mezelf.

2 uur later

ik was Kyky nu echt al dik 2 uur aan het zoeken, hoeveel ik niet om haar gaf maar ik was ook hopeloos verdwaald. ik zakte tegen de muur stopte mijn gezicht in mijn handen en begin zacht te huilen. toen hoorde :"MAR WAAR ZIT JE!!!!' nee nu dit ook nog ik stond op en zette hem op rennen ik was in een afgelegen deel van Alius ik ging daar weer verder waar ik me bezig was huilen.
De man de ons had ontvoerd liep naar me en snauwde:'wat doe je hier, je mag hier niet komen!"ik stond al voordat hij het zei ik rende naar het voetbalveld, waar ik me op mijn gemak voelde. Door te voetballen werd gat ik al mijn zorgen. Kyky kwam ook het voetbalveld op en de knuffelde me en ze zei:'ik was je aan het zoeken, en sorry dat ik je een klap gaf!'"ow wacht ff "ik gaf haar een klap terug en riep:'dat was je payback..

Reageer (3)

  • Duendes

    AAAHHH SUPERGOEDD Amber!!! Dit is echt een hele vooruitgang! Het leest zo stukken fijner! Top gedaan!!!! *applaudisseert*

    7 jaar geleden
  • Kyonakoenen

    Vooruitgang!!!!!! Grote vooruitgang!!!!!!

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Het is een verbetering... maar gebruik " en ' niet door elkaar. Kies er één en gebruik die de rest van het verhaal.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen