ik kom aan lopen en zie Kyky net wegrennen. dan keek ik naar de grond. dar lag Xavier. "Xavier? wie heeft dit gedaan" als ik hem help opstaan zeg hij "Kyky"
"Ik zal haar..." voor dat Xavier me tegen kan houden ben ik weg! op zoek naar Kyky. om te vragen wat haar nu weer bezielde.

ik had haar gevonden n onze kamer maar de deur was op slot dus de moest daar wel zijn. Ik ram op de deur en Roep"KYKY LAAT ME ER IN!!" NEE ALIEN' roep Kyky IK BEN GEEN ALIEN!'' roep ik verontwaardig terug. Schop hard tegen de deur en dan loop ik stampend door de Gangen Van Alius. totdat ik tegen een Jongen met Grijs wit haar aanloop. hij zei kill "ben jij niet Marly?'
"GODVERDOMME IK HEET MAR!" oke doei?"zei hij kill
ik kwam ergens uit wat naar frisse lucht rook ik rende naar de kant war het vandaan kwam en ik zag een tuin een tuin vol bloemen en bomen ik ging op en bankje zitten.
Kyky was me achtervolgt en zat ook in de tuin maar verscholen in de bosjes. een paar minuten later hoorde ik zacht gesnurk ik keek achter de bosjes een daar lag Kyky ik tilde haar op en liep maar haar naar een kamer dat dichter bij was het 134 ik meet de deur open en daar lag De jongen me grijs wit haar ik smeet de deur weer dicht en rende weg.

ik kwam uiteindelijk bij de kamer van Kyky en mij aan ik legde Kyky op bed. ik was zelf ook moe dus ik ging slapen. ik hoorde Kyky schreeuwen :'Ga weg Alien, uilskuiken Ga weg.' ik deed mijn ogen open en zag Kyky die met Xavier een discussie hadden. 'Morgen Kyky' zei ik zo vrolijk mogelijk. ik stond op en liep naar de eetzaal waar al een paar aan het eten waren Kyky kwam aal lopen met een bloedneus. k vroeg aan haar wat is er gebeurt? "gevecht gehad met Xavier"zei ze. toen kwam Xavier binnen lopen hij had een bloedlip. ik sloeg mijn had tegen mijn gezicht en zei tegen Kyky kom hier zitten.

"TIJD VOOR DE TRAINING!" riep Xavier
Kom Ky je we gaan Kyky wou niet maar ik trok haar mee toen we op het veld stonden liep ze naar de bank.
ik was nog boos om x
van vanwege dat hij Kyky een Bloedneus had gegeven dus k had geen zin maar ik schoot een "Tsunami Hengst"op het team af...

Reageer (3)

  • DeNaamIsGideon

    meer gestolen schoten, maak je maarklaar voor de hel na je dood.

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Wahaha bitchfightt

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Er wordt wel... veel geschreeuwd... :X

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen