ik lag nog steeds in een deuk toen Xavier en Kyky ruzie hadden Zoiest zei Chlorisse ook toch?

ik lag nog steeds in een deuk toen Xavier en Kyky ruzie hadden. Kyky ging haar god weet te verbeteren. dan ga ik ook aan Tsunami Hengst werken. tijdens het werken aan Tsunami hengst kwam ik er op om een nieuwe super techniek te ontwikkelen genaamd: WaterCirkel een Combi van Axels vlammen tornado en vulkaan cirkel van bobby. ik wist niet dat kyky aan het mee kijken was
na en paar uur trainen
"hmpff dit gaat nooit lukken!" "Nu niet opgeven zussie" hoorde ik achter het was Kyky. ik bleef proberen ik had hem steeds bijna
"Kyky kom eens"riep ik Kyky kwam aan lopen ik zei:"kyky als jij me een zetje op hoog geeft ga ik over in de draai en de cirkel. "oke"
Kyky gaf me een zetje de lucht in en ik ging over in de schroef en toen ik boven kwam trap de ik tegen de bal aan het kwam water op heen en het ging als een draaikolk het doel in.
"kyky het is gelukt met ons 2en! wacht dit is een 2 persoonsschot.

toen kwam Dvalin aan lopen en hij pakte mijn arm beet en zei :'jij gaat met mij mee!" KYKYYYYY!!!!"riep ik. Kyky zag dat Dvalin me vast had kyky zei:'BLIJF MET JE ALIEN TENGELS VAN MIJN ZUSJE AF!" ik werd meegenomen naar Xavier. kyky was ons gevolgd. Dvalin ging weg nadat hij me had neer gezet..

Reageer (2)

  • Samanthablaze

    *Zoekt uit waar Dvalin zich verstopt en stuurt alle enigszins gevaarlijke TQG personages (Dus niet Alex en Parveen) op hem af* BOSJESMANNEN FTW!!! :Y)

    7 jaar geleden
  • Duendes

    WOAH DVALIN DOET WEER EENS ENG!!! SNEL, SLA HEM!!!!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen