"Hoe... Hoe kunnen ze me dit aan doen."dacht ik bij mezelf ik stond op en liep rustig maar heel ziek naar de kamer van kyky en mij Xavier was op de deur aan het rammen ik zei "laat mij maar!"
ik trapte deur open ik liep naar mijn ben daar zag ik een briefje liggen er stond op: Mar, het spijt me maar jij haat me nu vanwege Xavier, wat een misverstand was. Ik ben terug naar Raimon. Doei!!! NU haat ik haar echt de tranen sprongen in mij ogen. "Mar.. wat is er? gaat het?" vroeg Xavier "NEEE WAT DENK JE DAN!!" ik gooide het briiefje op de grond en rende weg nu ga ik ook terug naar raimon. mar hoe ik zit met Xavier Gazel opgescheept

Xavier pov
Mar rende weg, ik pakt het briefje op en las het. "misschien gaat ze achter Kyky aan. Maar als ze dat doet zie ik haar nooit meer!"
"MAR MAR MAR MAR"waar zit je!!". dicht bij het trainingsveld van Genesis hoor ik gesnikt en gehuil.
ik liep er voorzichtig heen en vroeg "mar dit je hier?"

Mar pov
"laat me met rust jij heb voor dit alles gezorgd!" ik liep aan de andere kant van het veld en ging daar zitten.
"Maar Mar." zei Xavier
"LAAT ME ZEI IK TOCH NET!? BEN JE DOOF!"
ik stond op en rende weg naar de badkamer een deed de deur. op slot, toen zag ik het open raam volgens mij is kyky daardoor ontsnapt is.
ik hoorde deur pen gaan "MARLYYYYY!!!!!! Waar ben je?" hoorde ik Kyky stem. "Kyky?" zei ik zacht geen reactie "KYKYYYYY!!! waarom ben je weg!"riep ik ik deed de deur va het slot. ik keek ik zag dat kyky stond ik rende naar het bed van Kyky waar zei sliep maar Kyky was er niet . ik verbeelde alles. ik gig op Kyky's bed liggen en begon Hard te huilen Bryce kwam binnen ik zei:"GA WEGIK WIL ALLEEN ZIJN HOOR JE!" nee ik ben je oppas" zei hij heel droog. "GEEF ME DAN MAAR XAVIER!"

oops wat zei ik Bryce riep Xavier. Xavier gin naast em zitten en probeerde hem te troosten. ik kroop dicht tegen hem aan en begon op zijn schouder te huilen..

Reageer (4)

  • DeNaamIsGideon

    ja laat het er maar allemaal uit Mar!

    Ugh, de naam Marly doet me denken aan Marleen, dat is mijn vroegere schooljuf die ik echt haat

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Zo... iemand hier heeft niet echt controle over haar emoties...

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Nawhh... Mar toch... ):
    Sneu

    7 jaar geleden
  • Kyonakoenen

    CUTE!!!!!!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen