Ik stap van de boot af en trek meteen een jas aan. Ik sta op een verlaten haven. Ik zie een iemand lopen en ga ernaartoe. "Weet u hoe ik bij Alpine kom?" vraag ik. "Hier de weg af," krijg ik terug en ik begin te lopen.

De man had niet gezegd dat de weg zo lang was. Ik ben na al een half uur door de sneeuw aan het lopen en nog niks... maar... wacht eens... dat is Alpine. Ik begin te rennen. "Raimon!!! Alpine!!! Mark!!! Jude!!! Shawn!!! Kevin!!!! Jack!!!!" roep ik als ik erop af ren. Raimon komt samen met Shawn naar buiten, ik blijf hijgend voor ze staan. "Kyky, waar is Mar? We hebben jullie overal gezocht. Hoe kom je hier?" begint Mark meteen. "Misschien dat je moet beginnen met een vraag," zegt Jude. "Ook blij om jou weer te zien, ik heb een rottijd achter de rug," zeg ik. "Kom mee naar binnen dan kan je het rustig uitleggen," zegt Shawn. "Shawn!" roep ik en ik geef hem een knuffel. "Wat is dat lang geleden!" roep ik in zijn oor. "Als je nu fluisterde had ik het nog gehoord, ik ben niet doof," zegt hij lachend. "Oké, ik kom mee naar binnen," zeg ik. En zo lopen we naar binnen terwijl ik alvast begin uit te leggen wat er is gebeurd de vorige paar dagen en wat voor een HEL het was!!!

"Ik begrijp het, dus die alïens ontvoerden jou en Mar, en jij bent ontsnapt maar Mar niet," concludeert Jude na de uitleg. "En Mar en Kyky hebben ruzie," voegt Shawn eraan toe. "Slimme jongens," zeg ik lachend. "Wacht eens even, waar is Axel," zeg ik dan. "Tja... die moest weg en die ijskoning hier is zijn vervanger," zegt Kevin bot. "Ooh..." zeg ik. Ik snap zijn woede wel maar ook weer niet... "Kevin, ik weet zeker dat Axel snel terug is en Shawn is heel aardig," zeg ik met een glimlach. Ik ben zo blij dat ik terug ben bij Raimon, maar Mar... Ik loop de kamer uit en ga naar het voetbalveld waar ik me huilend naast de goal laat neervallen.

Na een kwartier of zo, ik weet de tijd niet precies, komt Jude aangelopen. Hij knielt bij me neer, en gaat ook zitten. Ik veeg mijn tranen af. "Hey, gaatie? Ik weet hoe je je voelt. Ik heb Celia ook moeten missen," zegt hij. Ik schud mijn hoofd en ga verder met huilen. Hij pakt me vast en drukt me tegen zich aan. Ik pak zijn trui stevig vast en huil lekker uit. "Gaatie weer?" vraagt Jude als ik zijn trui loslaat en mijn hoofd naar achter trek. Ik knik. "Ik mis Mar zo erg, maar ze zal me haten want..." zeg ik en da kap ik mezelf af. "Wat?" dringt Jude aan. En ik weet niet waarom maar ik leg hem alles uit van Mar en Xavier...

Reageer (4)

  • DeNaamIsGideon

    DE IJSKONING!

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Sorry Kyky, maar hier kies ik toch echt liever de kant van Kevin dan de kant van die ijskoning... Axel moet terugkomen...

    Ze heeft overigens wel echt last van stemmingswisselingen...

    7 jaar geleden
  • Duendes

    En dan blijkt Jude het gedeelte van Mark allang door te hebben :Y)
    Arme Kyky...

    7 jaar geleden
  • Amberfoster

    OOK CUTE!!!!!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen