Nadat ik was uitgehuild. Drukte ik een bedanks kusje op Xaviers wang en liep langzaam mat roze ogen naar de eetzaal. vader was daar en hij wou ons wat vertellen.
"Kyky is weg ze is ontnsapt!" Als hij Kyky zegt begin ik alweer te huilen wat mis ik haar erg. al snel stonden torch Xavier en Jordan om me heen. "VADER ZEG NOOIT MEER KYKY WAAR IK BIJ BEN! IK MIS HAAR TE ERG JA!"zei ik boos door mijn tranen heen ik rende nar mijn kamer. en pakte mijn spullen en was al bezig met uit hert raam klimmen toen vloog de deur open en Claude zag me en Xavier kwam net binnen lopen.

Mijn Tas gleed weg en ik ook. "dit was het dan'zei ik zacht"toen ik me los liet werd ik bij mijn pols gepakt en werd om hoog getrokken. door Torch
ik werd door elkaar geschud Torch en er werd in mijn gezicht geschreeuwd:"WAT BEZIELDE JE! JIJ.. JIJ VERRAADSTER!"Ik.. ik weet het niet, ik wil Kyky ik wil mijn Zus(huil)!"
"jij gaat me toch nooit begrijpen!"smeet ik naar Torch zijn gezicht ik rende weg ik had veel schaafwonden van wegen de doorns die op het dak lagen.
"MAR MAR WAAR ZIT JE!" Hier!"riep ik Hopeloos..

Reageer (3)

  • Kyonakoenen

    TORCH EN XAVIER, SNAP HET DAN!!!!!!!!!

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Door het raam naar buiten klimmen... Waar haal je het idee toch vandaan?

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Nou... arme Mar... niet zo gemeen doen tegen ze hoor!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen