ik mis jullie reacaties

Xavier verschijnt plotseling voor mijn ogen. "waar ben jij geweest?"vraag ik. "oh kyky"zei hij droog.
mijn ogen werden groot."kyky hoe is het nu met haar" vroeg ik."oh wat zal ik zeggen goed en geschrokken van mij." zei hij droog
"Okee.. wat heb je gedaan" "gedreigd"zei hij.
"wat heb je gezegd."vroeg ik verbaasd als iemand min zusje dreigt gaat het mij ook aan. "oh dat ik gezegd als ze niet meeging wat ze ook niet deed. dat jij er voor gaat boeten!" ik zette het op een rennen. ik botste tegen de kille Gazel en de vlammende torch aan."sorry"mompelde ik snel. Xavier was achter me aan het rennen. zoals een kinderachtig pakspelletje.

ik kwam bij mijn kamer aan en ging snel naar binnen maakte een barricade. ik begon een nieuwe brief te schrijven aan Kyky.

De brief:
Kyky help mee. Xavier zit achter me aan.
omdat jij niet mee bent gekomen.
help me please.

x Marly

hoe moet ik deze posten ondertussen werd er op de deur gebonkt. "MAR DOE OPEN! IK DOE JE NIKS!!" riep Xavier boos. "NEE HAD JIJ KYKY NIET MOETEN BEDREIGEN!" schreeuwde ik boos terug. "IK DOE ECHT NIKS! IK BELOOF HET JE!""NEE Wacht wat je doet me echt niks?" vroeg ik voorzichtig."Nee echt niks!'' zei hij at rustiger. ik haalde de barricade weg. en deed de deur open. "wij gaan nu naar raimon en we gaan kyky vragen wat ze er van vind. en een witte licht flits waren we bij raimon. heel raimon keek verbaast. de brief had ik in mijn hand geklemd ik wou raar kyky rennen. maar Xavier greep me bij mij pols en trok me terug."kijken of je dit leuk vind Kyky!"zei hij. "wat dan Xavier?" zei ze uitdagend. toen zoende hij me? "BLIJF ME JE ALIEN TENGELS VAN HAAR AF WIL JE!"schreeuwde kyky boos. jude probeerde haar te kalmeren.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen