Nadat ik mijn duim had op gestoken waren we weer op Alius. ik rende meteen weg, met de tranen in mijn ogen. hoe kon hij me zo voor schud zetten voor al mijn vrienden. "TIJD VOOR DE TRAINING!!!!!!!!!" riep Xavier door de deur heen. " JA DAG IK KOM NU ECHT NIET!" riep ik terug. "Je moet je bent verplicht of je gaat naar vader, die niet blij word en dan krijg jij een erge straf" hij klonk gekalmeerd."had je me maar niet voor schud moeten zetten!!!"

ik had besloten toch te komen maar deed niet echt mee. Bellatrix was bezorgt en vroeg "wat is was?" ik werpte een blik op Xavier en vertelde "hij heeft me voor schud had gezet voor raimon en kyky" bij kyky wou ik weg rennen maar iemand greep me bij mijn pols ik draaide me om het was.. bellatrix "als je nu weg rent lig je uit het team" zei ze dreigend."Aleen Xavier kan dat bepalen!" lokte ik uit. "je ligt er uit" riep ze en ten werd ik in elkaar getrapt door Genesis.

ik kwam zwetend overeind gevlogen me een bezorgde Xavier naast me. ik keek op de klok het was 21:45."Gaatie?" vroeg Xavier bezorgt. "het gaat niet! wat denk je zelf je had me voor schud gezet ja voor heel raimon. dus nee het gaat niet" riep ik boos.
"Epsilon naar trainingsveld 3 komen jullie gaan een voetballen tegen Raimon!" riep vader door de luidspreker heen. ik liep de kamer uit en rende naar trainings veld 3 waar Epsilon allang klaar stond ik stond er net op tijd bij want ze wouden net vertrekken. ik rende meteen op kyky af en knuffelde haar stevi. ik was weg, weg van Alius. ik was aan het kijken hoe kyky tegen epsilon voetbalde. epsilon had gewonnen maar mij had dave niet opgemerkt ik was terug bij raimon ik vloog kyky weer om de ghals en zo knuffelde we elkaar stevig. dat moment mocht eeuwen duren.
Alleen het duurde maar 2 minuten af Xavier was er op me mee te nemen.

Reageer (4)

  • Kyonakoenen

    Ik, Opperbibsie en Arriemert hebben BFF's van Alius uitgekozen alleen nu begin ik te twijfelen aan Xavier...

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Dat is nog verwarrender... meestal geeeft men dromen cursief weer.

    7 jaar geleden
  • Amberfoster

    vanaf "tijd voorde training" had ik een nachtmerrie

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    In elkaar getrapt? :8

    Ah... balen....

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen