Ik ben nu al een paar dagen met de Aliusrots bezig en eerlijk gezegd heb ik er helemaal geen zin meer in dat Mem en Kyky terugkomen of de rest van Raimon, het enige dat nu nog telt is mijn nieuwe team en, in het bijzonder, Nathan. Ik weet niet wanneer ik op dit idee ben gekomen, of dit door de Aliusrots komt of niet, maar ik ben het er wel mee eens. Ook al zegt iets in mij van niet, dat probeer ik gewoon weg te duwen en dat lukt me prima. Ik kan best zonder die twee, ze denken toch alleen maar dat ze beter zijn dan mij en ze kunnen niks anders doen dan opscheppen. "Arrie, kijk je nog naar de wedstrijd?" Ik schrik op uit mijn gedachten. Nathan kijkt me vragend aan. "Ooh, ja. Tuurlijk," antwoord ik snel en ik kijk weer naar het grote scherm voor ons. We bekijken de wedstrijd van Raimon en Genisis. Alhoewel hij is afgelopen over 3... 2...1. Fuuuut! "Raimon wint! Ongelofelijk!" klinkt de stem van de commentator hard. "Waarom zijn die commentatoren altijd van die schreeuwlelijkerds?" vraag ik me hardop af. "Ik heb geen flauw idee," krijg ik als antwoord. Ik kan niet zien van wie ik het antwoord krijg dus haal ik mijn schouders op en loop naar buiten. Nu komt dus Raimon met Kyky naar hier, gezellig! Not. "Waar dacht je aan tijdens de wedstrijd?" Nathan staat achter me, ik kan zijn stem vanuit duizenden herkennen. "Gewoon ik dacht aan de wedstrijd tegen Raimon die wij gaan hebben want ik wist, toen al, zeker dat Raimon ging winnen. Vooral toen Shawn in het veld kwam," lieg ik. "Ik zie dat je liegt, nu de waarheid," zegt Nathan dringend. "Ik zeg de waarheid," zeg ik van mijn stuk gebracht. Ik wil weglopen maar Nathan pakt mijn hand vast. "Zeg me nu de waarheid!" dwingt hij me. "Oké, ik dacht aan Mem en Kyky, is dat zo speciaal. Het is ongeveer hetzelfde, kun je me nu loslaten?!?" vraag ik van slag. Zo ken ik Nathan niet, hij is normaal zo lief en zacht. "Ik heb besloten dat ik de Aliusrots gewoon niet meer afdoe, ik wil niet verrast worden door Raimon," zegt hij. "Waarom vertel je dit nu?" vraag ik dus maar. "Omdat ik je zag denken dat je me zo niet kende, leer de nieuwe Nathan maar kennen," zegt hij en hij loopt weg. Ik voel een traan over mijn wang lopen en kijk op mijn horloge. Halt tien, 's avonds. Ik besluit dus maar om te gaan slapen want waarschijnlijk zijn Mem en Kyky hier morgen en ik moet ze verslaan. Koste wat kost!

De volgende ochtend word ik wakker van iemand die aan me schud. Het is Nathan. "Wakker worden slaapkop, Raimon is hier," zegt hij en hij gooit me een cape toe. "Doe je tenue aan en daarover deze cape met de capuchon op. Aliusrots natuurlijk ook om," zegt hij voor hij de deur uitloopt. Ik begin me aan te kleden en pak de Aliusrots vast. Ik besluit hem nog niet om te doen maar hem in mijn zak te doen.

Ik kom aan bij Nathan en zo. Nathan doet mijn capuchon af en zoekt in mijn nek naar het koordje van de Aliusrots. Dan valt zijn oog op mijn broekzak en hij haalt de Aliusrots eruit. "Ik zei dat je hem om moest doen," sist Nathan. "Ja, ik wilde wachten tot de wedstrijd," zeg ik. "De wedstrijd begint over een minuut, doe hem NU om," beveelt hij. Ik kijk hem angstig aan en doe hem om. Ik doe de capuchon op, niet omdat ik het wil maar zodat de rest niet ziet dat er een paar tranen over mijn gezicht lopen.

De wedstrijd is bezig en ik voel me vreemd. Ik wil ze verpletteren maar ook weer niet. Kyky komt langs me rennen. "Arrie alsjeblieft," zegt ze. Ik luister niet en ren door. "Arrie, please, je bent mijn twin. Ik wil je niet kwijt," hoor ik dan Mems stem. Ik kijk op en zie Mem. Ik ren door en schiet een normaal schot op het doel af. "Wat was dat dan? Arrie laat eens wat zien! Jij kan veel beter," roept Darren die hem met gemak heeft gevangen. Ik loop naar mijn plek terug en moet tussen Mem en Kyky doorlopen. Mark is tegen Nathan aan het schreeuwen. Mem en Kyky pakken me beiden bij een arm. "Luister naar ons, dit ben je niet," zegt Kyky. Ik hoor een krak. "Je bent ons zusje, word alsjeblieft weer normaal," zegt Mem. Dan hoor ik kling. Ik voel me bevrijd. De Aliusrots is kapot en ik weer normaal. "Hey, Nathan. Ik laat mijn zussen niet in de steek. Ik doe niet meer mee met de Dark Emperors, Mark mag ik bij Raimon!!!" roep ik op mijn allerhardst. "Tuurlijk, we wisselen meteen, Sue met Arrie!" roept Mark terug. Maar de reactie van Nathan is ietsje minder leuk. "Jij... Jij... verraadster. Hoe heb ik je ooit kunnen vertrouwen, ik heb een verkeerde keuze gemaakt om jou te vertrouwen," zegt hij. Ik voel tranen over mijn wangen lopen. "Dit is Nathan niet," hoor ik Kyky zeggen. "Het is de Aliusrots," zegt Mem. Ik weet het van een kant ook wel maar een andere kant van mij zegt van niet. Dit is de nieuwe ik, wen er maar aan. Dat heeft hij gezegd. Ik kan al de spanning niet meer aan en opeens is alles zwart...

Reageer (3)

  • DeNaamIsGideon

    nawh

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Nathan... n'awh... hij... die Aliusrots heeft niet echt positief effect op z'n karakter :')

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Ze is inderdaad wel een beetje een overloper, ook al gaat ze naar de goede kant... nu heb ik medelijden met Nathan...

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen