de techniek waterballon is de meteoor mes van Xavier maar dan met water dus het ;leek op hij die schoot

ik liep langzaam de kamer in waar Kyky en Shawn lagen. Xavier wacht voor het ziekenhuis op me.
"He..hey." zei ik best wel onzeker. ik kreeg boze blikken naar me gericht. "Je vriendje heeft voor dit gezorgd!" riep Kevin boos naar me.
"d..dat was hij niet dat was ik. ik schoot die bal met mijn nieuwste superschot 'waterballon' het spijt me echt erg, maar ik moet nu gaan!" zei ik. ik gaf Kyky nog snel een hugg en liep daarna met de tranen in mijn ogen door de gangen.

"WE GAAN WEG!!" schreeuwde ik zodat Raimon het kon horen. en we verdwenen in het witte licht.
"gaat het een beetje?" vroeg iedereen aan me, je kon dergelijk zien hoe boos ik was. "Nee!" snauwde ik naar iedereen die het zei.

tegen de Avond was ik degelijk gekalmeerd. alleen ik sloot me op in mijn kamer ik at dar bik sliep daar ik tekende daar. eerlijk gezegt ik werd gestoort. De deur ging open, ik wist meteen wie het was "GA WEG JE HEBT MIJN LEVEN VERWOEST!" riep ik naar hem. " i..ik...ik sorry." stamelde Xavier. " Zei je sorry? Phwahaha sorry ik vergeef het je echt niet!" zei ik.

Omg ik begin op torch de.lijken!
"Kijk me eens aan!"zei Xavier licht geïrriteerd. Ik bleef eigenwijs de andere kant op keken. Totdat hij mijn kin vast pakte zodat ik hem aan keek. "laat me los!!" riep ik. Toen zetten Xavier zijn lippen op de mijne. toen hij terug trok zei hij:"dit was de enige manier om je rustig te krijgen." "J..ja ik weet."zei ik verlegen. Kyky gaat dit niet leuk vinden en kyky haat me... Tenmiste dat denk ik!

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen