Ik had de ergste droom ever! Hij ging ongeveer zo: ik kwam Kyky tegen op straat en ze begon helemaal op me te schelden zovan: "hoe kun je met Xavier hebben?!? Hij is een alïen en ons ontvoerd!!! Ben je dat al vergeten?!? Ik kan me noet voorstellen dat je mijn zusje bent!!!" Toen ging ze weg. Ik was alleen. Alles om me heen werd zwart en toen kwam Xavier. Ik wou naar hem toe gaan maar hij lachte alleen maar. "Denk je nu echt dat ik met zo'n zwakkeling wil?" vroeg hij spottend...

Toen werd ik zwetend wakker. Ik overdenk dit allemaal terwijl ik me aankleed en klaarmaakt om naar de eetzaal te gaan. Ik moet zeker weten dat Xavier me niet in de steek gaat laten na dit alles!!!

Ik zit in de eetzaal en loop naar Xavier. "Kan ik je even spreken?" "Tuurlijk, waarover?" vraagt hij weer. "Even op de gang," zeg ik en ik loop naar de gang.

Xavier was achter me aan gekomen en we staan op de gang. "Ik heb een nachtmerrie gehad over dat Kyky boos op me werd omdat ik verkering met jou heb en dat jij me zwak vond omdat ik niets terug zei en daarom lachte je me heel hard in mijn gezicht uit," ratel ik in een adem. "Ik zal je nooit uitlachen, dat weet je toch?" zegt hij. "Ik moest het gewoon even... Zeker weten, vanwege Alius," zeg ik. Xavier geeft me een knuffel. "Ik zal je nooit laten vallen," fluistert hij in mijn oor als hij me vast heeft.

"Xavier, Marly!" horen we dan door de luidspreker. "Nu gaan trainen!" klinkt Vaders stem erachter aan. We kijken elkaar aan en sprinten naar het voetbalveld.

We zijn klaar met trainen en ik loop naar mijn kamer. Het hele team weet van mijn droom en iedereen zei dat ik me niet moest laten kleineren door Kyky en dat ga ik ook niet doen. "Marly, een brief voor je!!!" klinkt het door de gangen.

Beste Marly,
Ik vind het niet kunnen dat je met een alïen hebt. Hij heeft ons ontvoerd en jij vergeeft hem dat zomaar!
Ach, ja, jou leven niet het mijne!
Hoop dat we elkaar weer snel zien!!!!
-xx- Kyky


Ik voel de woede komen en loop naar mijn kamer om een brief te schrijven waarin ik eens goed uitleg wat ik hiervan vind!

Reageer (3)

  • Samanthablaze

    Ze reageert inderdaad wel heel erg overdreven... calm down, girl...

    7 jaar geleden
  • DeNaamIsGideon

    dat was een gekke droom die super specifiek was.
    trouwens ze zei toch "ach ja jouw leven"
    Marly reageert overdreven

    7 jaar geleden
  • Amberfoster

    wauw ik mlees me zelf en ben wel erg snel boos *0*

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen