In het vorige hoofdstuk stond dat we in het vliegtuig stapten om naar Liocott te gaan. Uhm... dat was een kléín foutje. Maar we laten het gewoon zo en doen net alsof de kwalificatierondes ergens op een ander eiland zijn.
xD

Sorry voor het korte hs, had een cliffhanger nodig en vond er een...

"IK HAAT VLIEGEN!!!" Ik kijk verschrikt op en zie dat Hurley zich heeft vastgeklampt aan Mem en Darren. "Hey, Mem, heb je shans?!?" plaag ik haar. "Hou effe je mond," zegt ze gestrest. "Hurley, word rustig! Adem! Alsjeblieft!" schreeuwt Mem radeloos door het vliegtuig heen. Ik heb moeite met mijn lachen in te houden. "Niet zo gemeen doen," zegt Xavier naast me. "Sorry maar Mem doet zo onhandig," zeg ik lachend. "Je hebt ook wel gelijk," zegt Xavier met een kleine glimlach. "Hurley, denk niet aan het vliegen, ga slapen!" roept Mem dan. Hurley lijkt te luisteren en laat Darren en Mem los. Hij laat zichzelf trillend achterover zakken en na een paar minuten slaapt hij. "Geef door, als iemand Hurley durft te wekken vermoord ik diegene, groetjes Mem," zegt Arrie die voor ons zit. Ik zeg het tegen Xavier en daarna tegen Caleb die aan de andere kant van het vliegtuig zit. "Heb je nu niet de neiging om hem te wekken?" vraagt hij met een gemene grijns. "Jawel, maar dat doe ik Hurley niet aan, Mem wel," zeg ik met een glimlach. Caleb knikt en geeft de boodschap door.

Ik word wakker omdat er door de luidsprekers word omgeroepen dat we onze riemen om moeten doen omdat we gaan landen. Ik moet in slaap zijn gevallen toen... "AAH... IK VLIEG NOG STEEDS!!!! IK WIL NAAR ONDER!!!!!!!" hoor ik dan. Ik kijk en zie dat Hurley wakker is. "We gaan naar onder! Doe die riem om!" roept Mem die Hurley's riem al vast heeft gepakt, ze wil hem aangeven maar Hurley neemt hem niet aan. Aangezien Hurley niet echt in staat is om zijn eigen riem om te doen doet Mem het maar.

Als we zijn geland ziet Hurley een beetje groen en hij vlucht meteen het toilet in. Ik vind hem best zielig. "We zijn nu bij het FFI, we gaan op wereld-niveau spelen en niemand kan ons stoppen om te winnen," houd Mark een van zijn speeches. Het was een domme maar blijkbaar zinvolle speech. Ik kijk naar hoe iedereen schreeuwt en dan komt Hurley terug. "Waarom schreeuwt iedereen zo?" vraagt hij. "Mark heeft net een speech gehouden," antwoord ik. Hij loopt naar Mark toe en ze zijn even onder gesprek en na een paar minuten begint Hurley mee te schreeuwen. Jongens... Ik kijk om me heen en zie Mem met Nathan praten. Arrie staat een stukje verderop met Jude en zo te praten. Ik loop erop af. "Waarom schreeuwen ze zo?" vraag ik. "Omdat de aanvoerder een speech heeft gehouden," antwoord Nathan. Ik schud mijn hoofd en zie een iemand die het blijkbaar ook onzin vind om zo te schreeuwen, Caleb.

"Hey," zeg ik als ik naast Caleb ga staan. "Waarom ga je naast me staan?" vraagt hij argwanend. "Is dat erg of zo?" vraag ik verward. "Nee, maar de meeste van Raimon mogen me niet," zegt hij. Ik haal mijn schouders op. "Ik weet waar je het over hebt, ik heb niet altijd bij Raimon gezeten ook nog even bij Alius," zeg ik. "Ik bij Royal Academy Redux," zegt hij. "Ik had gehoord dat je zusjes waren weggegaan uit Alius, waarom jij niet?" vraagt hij dan. "Omdat ik verkering heb met Xavier," zeg ik. "Waarom zat jij bij Royal?" vraag ik terug. "Mijn vader is vroeger doodgegaan en mijn moeder kwam in geldnood..." dat is hoe hij begint...

Reageer (1)

  • Samanthablaze

    Caleb, hou toch je mond. Ik wil fangirlen over Hurley (H)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen