De volgende ochtend word ik wakker omdat er in de kamer naast ons twee mensen staan te kibbelen, Shawn en Mem. Ik bonk op de muur. "Stop eens. Ik probeer te slapen!" roep ik. "Ik claim de badkamer!!!!!" "Nee, dat doe je niet!!!!!" klinkt het luid. Die eerste was waarschijnlijk Mem en die tweede Shawn. Dat word nog eens wat. "Zijn ze nu al aan het kibbelen," er komt een wel heel duf hoofd onder de dekens uit en ik schiet in de lach. "Goedemorgen," roep ik vrolijk. Hij bromt wat en gooit de deken weer over zijn hoofd heen. Ik moet alleen maar harder lachen en val van het bed af. Xavier kijkt op en schiet ook in de lach. "Wij moesten stil doen dan kunnen jullie dat ook!" klinkt Shawns stem chagrijnig. Waarschijnlijk heeft hij de discussie verloren. Wat anders had ik ook niet verwacht maar goed.

Ik loop over de gang en Mem komt naar me toe. "Ik hou dit niet lang meer uit, help!!!" zegt ze met een schuin oog op Shawn die net langs komt gelopen. "We moeten zo toch trainen dus stel je niet aan, ik vind het al een wonder dat ik maar een discussie heb gehoord," antwoord ik. "Dat betekent nog niet dat het de enige is," zegt Mem. Ik grijns. "Dit meen je toch niet!" klinkt dan Marks stem heel hard, hij lijkt niet blij te zijn.

"Wat is er aan de hand?!?" roept Mem als we zien dat iedereen zich om coach Travis heeft verzameld. "We mogen vandaag niet van onze kamers af," zegt Nathan verveeld. "Oké," zeg ik als ik terug naar boven ga.

"Denk jij hetzelfde als ik?" vraag ik na een tijdje aan Xavier. We vervelen ons nu een kwartier. "Wat moet ik dan denken?" zegt hij terwijl hij een wenkbrauw ophaalt. "Jij hebt toch nog een aliusbal?" vraag ik. "Ja, maar daar kunnen we hier niet mee gaan voetballen, dat ding sloopt die muur nog," zegt Xavier verbaasd. "Dat is juist de bedoeling," zeg ik met een klein glimlachje. Ik zie de Aliusbal liggen en schop hem zo hard mogelijk tegen de muur aan. Even is er alleen stof te zien en dan de verbaasde gezichten van Shawn en Mem. "Hey, nu hebben we een grote kamer," zeg ik vrolijk. Ik kijk naar de andere kant en pak de Aliusbal. Dan trap ik hem aan de andere kant dwars door de muur heen. "Handig zo'n bal," zeg ik als Arrie en Nathan me ongelovig aankijken. "Kyky, dadelijk krijgen we zeik en mogen we niet meer naar buiten," zegt Arrie kijkend naar het gat. "Nee, nu mogen we naar buiten," zeg ik met een zucht. "Ik vertrek!" zegt Mem dan stellig en ze maakt het raam open. "Ik ga mee," zeggen Nathan en Shawn in koor. Nathan kijkt Arrie vragend aan. "Ik wil geen zeik," zegt ze als ze op het bed gaat zitten. "Oké, je eigen keuze," zegt Nathan als hij achter Mem aanklimt. Shawn klimt er ook doorheen. "Kunnen jullie het raam open maken als ik er een steen tegenop gooi?" roept Mem als ik hem dichtmaak. "Is goed, doe voorzichtig!!!" roep ik. "Waarom gaan jullie niet mee?" vraagt ze dan. Ik kijk Xavier aan en die knikt ter teken dat hij het goed vind. Dan kijk ik naar Arrie maar die blijft halsstarrig op het bed zitten.

Ik en Xavier zijn ook door het raam geklommen en hebben voor de zekerheid de aliusbal meegenomen. Dan komen we zeker weten nog terug. "We moeten de rest ook waarschuwen," zegt Mem als ze steentjes begint te gooien op, en door, ruiten. Merendeels zegt nee, eigenlijk zeggen alleen Caleb en Scotty dat ze mee willen. Ik loop samen met Caleb en Xavier weg van de groep. "Caleb, weet je waarom niemand je mag?" vraag ik dan. "Ze vertrouwen me niet vanwege Royal Academy Redux," antwoord hij. "Wacht, dus ze vertrouwen Xavier en Jordan wel maar jou niet, dat is zo oneerlijk!" roep ik. "NIet voor jou bedoeld, Xavier, maar als ze jullie vertrouwen waarom hem dan niet. Jullie hebben ook niet bepaald alles goed gedaan, dan moet ik toegeven dat ik daar ook bijhoorde," zeg ik als Xavier me gekwetst aankijkt. "Jij bent best goed in speeches geven, weet je dat?" zegt Xavier lachend. "Heb kunnen oefenen iedere keer als Mem en Arrie weer eens een streek uithaalde op Alius," zeg ik lachend. "Je hebt gelijk," zegt Xavier.

We lopen een tijdje door het bos totdat we een hele hoge boom zien, hoger dan de andere bomen. "Wie het eerste boven is!" roep ik als ik me vastklamp aan een tak en me op hijs. Als ik erop zit zie ik dat Caleb en Xavier al een tak hoger zitten. "Dit gaan jullie niet winnen!" roep ik als ik omhoog spring en me vast pak aan de volgende tak. Ik heb ze zo ingehaald en klim ze voorbij.

Ik kom als eerste boven gevolgd door Caleb en meteen daarna Xavier. "Ik dacht heel even dat we voor stonden," zegt Caleb. "Omdat ik een meisje ben kon ik jullie niet inhalen of zo!" zeg ik. Xavier en Caleb schudden meteen hun hoofd. Ik moet lachen. Ik zit op een dunnere tak en ga naar achter zitten zodat mijn knieën op de tak liggen en de rest erachter. "Pas op, dadelijk val je!" roept Xavier als ik me naar achter laat kukelen. "Kyky!" roepen ze beiden. Ik hang ondersteboven aan de tak en de jongens kijken me geschrokken aan. "Ik dacht dat je viel!" zegt Xavier. "Ik wist wel dat je bleef hangen," zegt Caleb op hetzelfde moment. Ik moet lachen. "Yeah, right," zeg ik tegen Caleb. Hij kijkt me eerst vernietigend aan maar kijkt dan de andere kant op. "Mem, ik heb een goed idee," hoor ik dan onder me. Ik kijk naar de jongens en gebaar dat ze stil moeten zijn. "Als ik nou heel veel Aquarius haal en jij die opdrinkt dan kun je Shawn wegstuiteren, als dat een woord is, uit je kamer," zegt Scotty die onder ons doorloopt. Hij heeft een geme grijns. "Ja!!!" roept Mem hyperactief en ze begint te springen. "Of we zetten je zo in je kamer," zegt Scotty. "Nee, Aquarius!!!" roept Mem. "Kom dan mee naar de winkel," zegt Scotty en dan lopen ze weer weg.

Ik slinger een paar keer heen en weer en na een paar keer heb ik genoeg vaart om weer rechtop op de tak te gaan zitten. "Dat gaat niet goed aflopen," zeg ik en de jongens schudden instemmend hun hoofd. "Een vraagje; hoe kan het dat je zo goed aan de boom bleef hangen?" vraagt Xavier dan. "Dit is heus niet de eerste keer dat ik in een boom heb gehangen," zeg ik.

Reageer (1)

  • Samanthablaze

    Ze hadden ook de Aliusbal kunnen gebruiken om gewoon weg te teleporteren -_-

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen