Mem gaat toch niks zeggen dus geef ik maar op. Ik loop naar de bank en probeer zo sneaky mogelijk mijn broekspijp omhoog te doen om naar mijn scheenbeen te kunnen kijken. Een deel is blauw en opgezwollen. Ik loop richting de meisjes en steel een zak ijs. Ik hou hem op de blauwe plek en ga apart zitten zodat, hopelijk, niemand het ziet. "Hoi Kyky!" Ik schrik en gooi de zak ijs tegen het hoofd van Caleb aan. "Ooh, sorry!" roep ik als ik op een been naar hem toe hinkel en de zak ijs oppak. "Waarom hinkel je en heb je een zak ijs?" vraagt hij. "Toen ik in die blokverdediging zat en ze de bal afpakten trapte een tegen mijn been aan, niks ernstigs," zeg ik zo opgewekt mogelijk. "Ga dan eens op twee benen staan en leun op ze allebei," zegt Caleb. Och, god, dit gaat niet goed. Ik ga staan en probeer zo min mogelijk op mijn linkerbeen, die wat blauw en gezwollen is, te gaan staan. "Ga eens op je linkerbeen, alleen, staan," zegt Caleb dan. Ik geef hem zo'n: moet-dat-nou-echt-blik maar doe het toch. Ik ga op mijn linkerbeen staan en voel meteen een pijnscheut erdoorheen trekken. Ik val voorover en Caleb vangt me op. "Bedankt," zeg ik als hij me terugzet op de bank. Hij bekijkt mijn been en roept Celia.

"Zo, en nu mag je niet meer spelen deze wedstrijd, je kan even goed weggaan," zegt ze. "Ik blijf gewoon hier," zeg ik bokkig. "Kyky word gewisseld door Arrie," roept coach Travis dan. "Alhoewel, er is iemand die ik heel graag alleen wil spreken," zeg ik als ik naar Nathan kijk.

De wedstrijd is verdergegaan en ik sta met Nathan op de gang. "Ik wil je wat vragen," begin ik. "Vraag maar raak," zegt hij. "Wil jij het goedmaken met Arrie?" vraag ik in een weg door. "Natuurlijk, ik heb het ook al een paar keer geprobeerd alleen ze wil gewoon niet luisteren of ze zegt nee," zegt hij. "Oké, dan weet ik wie ik moet hebben," zeg ik met een gemene grijns.

Ik heb kort gezegd de rest van de wedstrijd langs de kant gezeten en toegekeken... hoe de scores zich omdraaiden en Raimon won!!! We (Arrie, Mem en ik) zijn nu onze overwinning in de meisjeskleedkamer van Raimon aan het vieren. "GEWONNEN!!!" roept Mem. "Ja, goed gedaan," zeg ik. "Jij hebt ook meegeholpen," zegt Arrie die me aankijkt. "Ik heb langs de kant toegekeken, en dat niet eens de hele tijd," zeg ik. "Maar je bent deel van het team dus... wacht, wat bedoel je met: 'en dat niet eens de hele tijd' ?" vraagt Arrie. "Ik heb met Nathan gepraat," zeg ik duivels, "en hij wilt het hééééééééééééééééééééééééééééééééééééééél graag goedmaken," eindig ik. "Dat had die zich maar moeten bedenken voordat hij de indruk wekte dat hij met Mem wilde," zegt Arrie nors. "Laat mij hierbuiten, wil je!" roept Mem meteen. "Ik ben niet boos op jou, ik ben boos op Nathan. Maar dan nog, jij moest weten dat ik met Nathan verkering had," zegt Arrie. "Ik was gewoon VRIENDEN met hem!" roept Mem boos terug. "Net zo'n goede vrienden als met Torch zeker, die vriend die je kuste, weet je nog!" zegt Arrie nu ook boos. "Ik kuste hem toen om een heel andere reden, om hem rustig te maken, en ik kon er niks aan doen dat hij MIJ leuk vond, ik vond hem alleen aardig als BFF en dat weet je!!!" gilt Mem nu. "Wat is hier aan de hand?" Mark en de rest komen binnen zonder waarschuwing en omdat ik door was gegaan met omkleden terwijl de andere twee aan het kibbelen waren sta ik nog in mijn ondergoed!!! Ik pak mijn kleding en schiet, onhandig hinkelend, de toiletten in. Ik doe mijn kleding aan en hoor nog wat geschreeuw. Dat komt uiteindelijk toch wel goed.

Als ik terugkom is het geschreeuw opgehouden. Net toen ik dacht: 'zie je wel, het is gewoon goed gekomen', zie ik dat Shawn, Kevin en Mark Mem vasthouden en Jack, Xavier en Jordan houden Arrie tegen. Nathan en Caleb staan in het midden. "STOPPEN!!!" schreeuw ik als ik eropaf hinkel. "Jullie gaan elkaar niet de haren in vliegen," schreeuw ik naar Mem en Arrie, "en jullie mogen de volgende keer kloppen!!!" schreeuw ik naar de jongens. "Ben je ongesteld of zo," zegt Mem waarna ze grijnst. "Ja, nu goed. De jongens gaan weg en Mem en Arrie gaan zich RUSTIG EN ZONDER TE KIBBELEN OMKLEDEN!!!!!!" roep ik. Ik heb hier geen zin meer in en hinkel/loop naar buiten.

Ik wil even nadenken. Tussen Arrie en Nathan gaat het niet goed maar het ergste is dat het tussen Arrie en Mem niet goed gaat! Arrie kan de laatste tijd sowieso minder hebben, ik wil weten waarom!

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen