Sorry voor de twee korte P.O.V. 's, waren even nodig...

"Kunnen we ze echt niet gaan stalken?" vraag ik dringerig aan Arrie. Ik vind dit zo schattig, mijn kleine zusje is verliefd!!! Arrie schud vastbesloten haar hoofd. "Nee, ze is nu al boos, dat kunnen we niet maken," zegt ze. Ze heeft natuurlijk gelijk maar ik wil héél graag weten wat zich daar afspeelt. "Mag ik dan later wel vragen wat er is gebeurt?" smeek ik Arrie. "Als je mij er maar niet in betrekt... maar het me wel verteld," zegt ze met een knipoog, dan laat ze me loner door aan een andere tafel te gaan zitten. Caleb komt naast me zitten en zo raken we in gesprek.

P.O.V. Mem:
"Mem! Wacht eventjes!" hoor ik een bekende stem achter me. Ik zie Shawn. "Ik... Ik weet het niet meer," zeg ik als ik op de grond ga zitten. "Leg uit," zegt hij rustig als hij naast me komt zitten en een arm om mijn schouders heen slaat. "Ik vind je wel leuk alleen... Ik wil niet de hele tijd gestalkt en geplaagd worden," zeg ik. "Ik wil niet opdringerig zijn maar ik wil toch wat vragen..." zegt Shawn. "Zeg het eens," antwoord ik geforceerd blij. "Wil je misschien... verkering... maar dan... in het geheim zodat niet iedereen ons stalkt of plaagt?" vraagt Shawn. Ik kijk hem even bedenkelijk aan maar dan komen Mark en zo naar buiten. Snel Mem denk!!! Doe iets nieuws en denk na! Ik knik dan toch maar. Mark en de rest zijn bijna bij ons dus geef ik Shawn snel een kus op zijn wang en loop ik terug naar binnen.

P.O.V. Kyky:
Mem komt terug naar binnen gelopen. "En hoe ging het?" vraag ik als ze bij ons komt zitten. "We gaan het gewoon laten rusten," zegt ze opgewekt. Ze doet te opgewekt zelfs voor haar doen. "Ik geloof je niet," zeg ik. Mem lijkt te schrikken. "Hoezo niet?" vraagt ze als ze onrustig haar vinger in een pluk haar draait dat voor haar ogen hangt. "Gewoon, je doet zo..." zeg ik zoekend naar het juiste woord. "Opgewekt en nerveus," maakt Arrie mijn zin af. "Precies!" roep ik terwijl ik naar Mem kijk. "Nou, dan geloven jullie het niet, ik ga trainen. Ik ga niet van Claude verliezen!" zegt ze strijdlustig als ze wegrent. Ik en Arrie kijken elkaar even aan maar rennen dan toch achter Mem aan. Gewoon om te gaan trainen.

Even later zitten we bekaf in het gras. "Meen je dit nu? Met zo'n conditie komen jullie er nooit," roept Mark. "Kom op kleine meid," zegt Hurley tegen Mem. Mem kijkt hem boos aan en hij loopt weg. "Oké, geen kleine meid," mompelt hij. Ik grinnik. "Je bent eng," zeg ik. "Hij noemde me kleine meid, dat ben ik niet!" zegt ze beledigt. Ik en Arrie schieten in de lach. "Lach me niet uit!" roept Mem. "We lachen je niet uit we lachen je aan," schaterd Arrie. "Nee, we lachen je uit," zeg ik. Mem kijkt ons even beledigt aan, steekt haar neus in de lucht en gaat weer trainen.

De training is voorbij en ik en Arrie hebben de rest van de training alleen nog maar gekeken. "Mag ik Mem en Shawn nu wel stalken?" vraag ik aan Arrie alsof ze mijn moeder is. Ik wijs naar Mem en Shawn die, alweer, richting het strand lopen. "Oké, maar wel op tijd terug zijn voor het eten," zegt ze op strenge toon terwijl ze een vinger in de lucht steekt. "Tuurlijk mama Arrie," zeg ik lachend als ik wegren.

Ik heb Mem en Shawn helemaal naar het strand en terug gevolgd en ze hebben alleen maar gezwommen. Eigenlijk verdient Mem die gebroken neus nog. Als het hiervoor niet is wel voor iets anders... Ik loop het hostel in en zie Arrie zitten. "Ik zei dat je op tijd terug moest zijn voor het eten jongedame," zegt ze nog steeds in haar mama-rol. Ik moet lachen. "Sorry," zeg ik met een kinderstemmetje. Iedereen kijkt ons raar aan waardoor ik de slappe lach krijg. "Gaat het vanzelf weer goed of heb je er pilletjes voor nodig?" vraagt Mem als ze de EHBO-kist uit Celia's handen trekt. Ze rommelt er even in en haalt er dan een spuit uit. Er zit niks in maar er zit een naald aan. "NAALDEN!" roept Arrie als ze wegrent. "Goed gedaan, je bent over je fobie voor naalden heen," zeg ik tegen Mem. "Ooh, ja. Ik was ook bang voor naalden. NAALDEN!" roept Mem als ze de naald laat vallen en wegrent. "Meen je dit?" vraag in hardop aan mezelf. "Weet je zeker dat er hersenen in dat hoofd zitten?" vraagt Caleb me. "Nope, heb ik ook nooit zeker geweten," zeg ik. "Oké, interessant," zegt Caleb als hij weer wegloopt. Wat moet ik met dat kind aan?!?

De volgende ochtend vroeg roept Mark ons allemaal. "Om tien uur is de wedstrijd, allemaal opstaan!!!!!!!!" Zo stuiterd hij door de gangen. "Waarom altijd zo vroeg?" vraag ik me hardop af. "Geen idee," antwoord Arrie. Ze heeft me gesmeekt om bij haar te gaan liggen. Waarschijnlijk wilt ze zeker weten dat ik niet naar Mem en Shawn toe ga. Ik kleed me snel om en ga mijn haren kammen. "Kyky schiet op het is al kwart voor tien!" roept Arrie. "Verdomme!" roep ik als ik snel wat mascara opdoe en langs Arrie naar onder ren. Ik pak een van de laatste broodjes met pindakaas en ren met het broodje nog in mijn mond naar de bus. "Jullie zijn nog op tijd," zegt coach Travis als Arrie hijgend achter me verschijnt. "Nu hebben we bijna geen tijd meer om op te warmen," zegt Mark bijna beschuldigend. "Sorry, ik wou uitslapen," zeg in alsof het normaal is dat je dan te laat komt en ik ga naast Caleb zitten.

Reageer (2)

  • Samanthablaze

    Ik hou van Hurley (H)
    Oh gosh, ze zijn écht alledrie knettergek hè xD

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Kyky, niet zo stalken, laat ze nou xD
    Hurley is geweldig! En die naalden... Geweldig :'D
    Alleen wow wacht wat. Doet Kyky nou make-up op voordat ze gaat sporten? :')

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen