"Zullen wij er anders voor zorgen dat er geen oorlog komt?" vraagt Arrie. "Dat is best logisch, of niet dan?" antwoord ik. Shawn staat nog steeds als aan de grond genageld. "Komt wel goed," zeg ik als ik naast hem ga staan. "Hij kwam nogal... dreigend over," antwoord hij. "Ja, maar Mem heeft hem al eens afgewezen en jullie hebben toch niks?" zeg ik. "Nou... uhmmm... Ik weet niet," zegt hij terwijl hij rood word. "Jullie hebben in het geheim! Ik wist het!!!" roept Arrie blij. "Doe niet zo gemeen," zeg ik beschuldigend. "Het verbaasd me dat je niet hetzelfde doet," zegt Shawn lachend. "Als als jij niet zo gedrepimeerd was had ik dat ook wel gedaan, ik ben niet totaal gevoelloos, die wel," antwoord ik terwijl ik naar Arrie wijs. Hij kijkt me dankbaar aan. "Je moet voor haar vechten, net zoals in een film!" zegt Arrie opgewekt. "Of je laat Mem Claude gewoon weer afwijzen, net als eerder," zeg ik. "Pfff... Jij hebt struggles," horen we dan van achteren komen. Caleb staat tegen boom aan en heeft kennelijk alles gehoord. "Jij snitch!" roept Arrie. (Snitch=sneaky little b*tch). "Dat kan wel eens, maar weet je wat ik vind, je hebt nu toch met Mem dus waar maak je je zorgen over," zegt Caleb als hij weer wegloopt. Ik loop achter hem aan.

"Hoe weet jij eigenlijk dat die twee iets hebben?" vraag ik na een tijdje, ik heb hem niks verteld en Arrie en Mem zouden dat waarschijnlijk al helemaal niet doen. "Jullie zijn niet de enige die stalken, ik kan er ook wat van," zegt hij met een knipoog. Ik geef hem een zetje, niet hard. En hij duwt me de struiken in die naast de weg staan. Hij steekt zijn hand uit en helpt me omhoog. "Heb ik mijn goede daad van vandaag ook weer gedaan," zegt hij als ik sta. "Door mij uit de bosjes te plukken?" "Ja, waardoor anders." Ik schud mijn hoofd. "Volgens mij telt het niet als je iemand er eerst zelf induwt," merk ik lachend op. Dan komt Mem langs gelopen, ze lijkt richting het strand toe te gaan. Ik knik heel even in haar richting ten teken dat ik had wil volgen en loop dan achter haar aan.

Mem staat helemaal alleen op het strand. Ik kom achter mjn struikje uit en loop op haar af. "Moet jij geen rotstreken uithalen met Claude?" vraag ik als ik naast haar ga staan. "Hij ondervraagt me over Shawn, echt om gek van te worden," zegt ze. "Ik kan je nu al zeggen, hij is nog niet helemaal over je heen," mompel ik. "Daar was ik ook al achter..." zegt ze. "Ik vind Shawn zielig, ik bedoel maar. Hij probeert je gewoon van Shawn af te pakken," zeg ik met een achterbakse grijns. "Hoe weet je.... Heeft Shawn het je verteld?" vraagt ze dan. Ik knik. "Waarom kan niemand hier iets geheim houden?!?" vraagt ze, ik weet dat het een retorische vraag was maar dan nog. "Weet ik veel. Geheimen zijn er toch om te delen," zeg ik als ik snel wegloop. Ik zwaai nog een keer en laat een verbaasde Mem achter.

Ik kom weer langs Arrie, nu staat ze niet naast Shawn maar naast Gazel. Ik verstop me weer in een struik. Jep ik heb stiekem ook een relatie met de struiken. Gazel lijkt nogal gespannen. "Mag ik je wat vragen?" vraagt Gazel. "Dat heb je net gedaan, maar natuurlijk mag je me iets vragen," zegt Arrie lachend. "Aangezien we vanavond allemaal vrij hebben en morgen het vliegtuig naar Liocott vertrekt wil ik je vragen... Wil je misschien mee naar de... uuuhmmm... Bioscoop, strakjes?" vraagt hij stotterend. De coole Gazel die stotterd! Dat is nog eens iets nieuws. " Je bedoelt als in een date?" vraagt Arrie verbaasd. Gazel knikt. Arrie doet alsof ze heel hard nadenkt en draait zich dan plots om. "Ik zie je om negen uur vanavond voor de bioscoop," zegt ze als ze wegloopt. Ik kom de bosjes uit en ga naast Gazel staan. "Dat heb je mooi gefixt," zeg ik lachend. "Wacht! Jij luisterde mee!" roept hij. "Je weet toch, je bent hier nergens veilig," lach ik. "Jep, maar... Kun je me misschien wat tips geven voor de bioscoop?" vraagt hij. "Ze vind het niet fijn als iemand te laat komt, ze houd van Ice Tea en cola en eet graag zoute popcorn. Ze haat horrorfilms en houd van die romantische-drama-sh*t," dreun ik op. Gazel staart eventjes voor zich uit en pakt dan pen en papier. "Kun je dat herhalen?" vraagt hij. Ik moet lachen maar herhaal dan alles. Hij maakt korte aantekeningen. Blijkbaar hebben jongens dus echt een klein geheugen... maar het ego word alleen maar groter, blijkt ook nu weer. "Zo, niemand kan dit beter doen dan ik," zegt hij als hij naar het hotel rent.

Die avond zie ik Gazel met Arrie weglopen als Caleb binnenkomt. "Die twee hebben het gezellig," zegt hij lachend. Ik ga op bed zitten en pak een boek dat op mijn nachtkastje ligt. Caleb komt naast me zitten en slaat een arm om me heen. "Wat lees je?" vraagt hij. "Duivelskind," antwoord ik. "Daar weet jij zeker alles van," plaagt hij. Ik moet lachen maar die hem toch van het bed af. Hij staat op en begint me gewoon te kietelen! En voor iedereen die het nog niet wee.t, ik kan helemaal tegen kietelen. Ik sla en schop om me heen en uiteindelijk houd hij op. Ik sta op en doe me pyjama dus maar aan voordat hij zich bedenkt en verder gaat met kietelen.

Ik kom van de badkamer af en zie dat Caleb zijn pyjama ook al aangeeft. Sterker nog, hij ligt al bijna te slapen. Ik maak de rolluikjes dicht en knip het nachtlampje aan. Ik kan er echt niet tegen als het helemaal donker is. Dan maak ik het grote licht uit en ga ik ook liggen. Even later voel ik een arm om me heen. Ik weet meteen dat het Caleb is en kruip tegen hem aan. Dan val ik in slaap...

Reageer (2)

  • Samanthablaze

    Caleb die aardig is... dat voelt zo raar

    7 jaar geleden
  • Amberfoster

    FIRST.... oke dat moest even xD WOWOWOWOW wacht gazel en arrie hebben een date en Caleb heeft toch een lieve kant?! NIEUWSFLITS

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen