Ik zit op mijn kamer als Mark naar boven komt. "Hey sorry van toe net. Ik had het niet moeten zeggen." Ik kijk hem boos aan." Dat had je zekers niet gemoeten nee!!" Mark doet een stapje vooruit en pakt me bij mijn schouders vast. " heyyyy het spijt me echt. Aria wat moet ik doen om het goed te maken?" Ik ben al iets minder boos. "Het is al goed Mark. Ik had je niet mogen schoppen." Mark knikt. "Je doet nu zeker mijn klusjes niet meer hé?" Daar moet ik even over nadenken. "Nu je het zegt... Nope jij mag die van mij maken, een maand lang." Mark zucht en schud zijn hoofd. Dan trekt hij me in een knuffel en loopt naar onder. Ik ben al niet meer boos op hem.

Het is bijna half twaalf s'avonds. Ik lig op bed totdat ik mijn telefoon voel trillen. Ik pak op en zie dat ik gebeld word door Nathan. Ik weiger en zie de woorden 'call declined'. Op mijn scherm staan. Ik wil hem nu niet spreken want ik schaam me te pletter. Ik ga weer liggen. Maar hij trilt opnieuw. Het is weer Nathan. " uyy nu moet ik zeker opnemen denk ik."
Ik druk op accepteer

Nathan: Hey Aria hoe gaat het
Aria: hey een beetje heel erg slecht.
Nathan: oei komt dat door mij.
Aria: Ne meer door Mark en jij?
Nathan: wel goed. Maar ik belde eigenlijk voor dat filmgedoe. Je was ziek toen we gingen.
Aria: En wat wilt meneer Nathan nu precies vragen?
Nathan: zaterdag?? Zeg maar hoelaat
Aria: deal! 8 uur? Of is dat te laat.
Nathan: nee hoor is goed! Ik zie je morgen op de training?
Aria: Morgen is toch een wedstrijd?
Nathan owja... shit! Kom je wel kijken?
Aria: okay zie je dan doei
Nathan: Doei sleep well

Dan hangt hij op. Ik val in slaap.morgen is de wedstrijd. Ieeee, en ook de date met Nathan. Toch bedankt Mark. Nu heb ik eindelijk een date die doorgaat. Hoop ik

Zaterdag:
Ik word wakker. Meuh
Wakker worden.
Geen zin in...
Oww wacht de wedstrijdhele is vandaag! En mijn date met Nathan. Ik trek mijn blijste (en debielste) gezicht dat ik kon. Dan zie ik dat Mark boven me hangt l! Met een camera! Omg ik schaam me dood en draai me om zodat mijn gezicht op de grond is gericht. "Mark stom kind ga weg!! Je schend mijn privacy." Mark rent de trap af en valt de laatste drie treden omlaag. Pff eigen schuld. Moet je me maar niet klieren.

Tien minuten later zit ik aangekleed onder. Ik eet mijn ontbijt ( om half elf ofzo) op en stap in de auto. Op naar het voetbalveld. We gaan Occult inmaken. Ik heb het warm dus draai ik een raampje open. Ik beweeg spastisch op de muziek. Mijn favo liedje van Ed Sheeran. Dan zie ik Nathan. Ik wil zwaaien maar dan zie ik dat zijn fiets een platte band heeft. "MAAM STOP DE AUTO NATHAN HEEFT EEN PLATTE BAND!!!" Mijn moeder schrikt en parkeert de auto. Mark wil uitstappen maar ik houd hem tegen." "Laat mij maar Mark." Ik loop naar Nathan toe. "Hey Nathan lukt het?" Nathan kijkt me aan." Nee mijn fiets is kapot." Ik wenk naar de auto die nu geparkeerd staat." Zet je fiets maar achterin je mag wel meerijden. Net als ik toen achterop je fiets." Nathan tilt zijn fiets op." Bedankt Aria dat is aardig." Ik voel dat ik begin te blozen. "Geen dank hoor." de rest van de rit zitten we zwijgend in de auto met Mark naast ons die zich kapot zit te lachen. "Leuke eerste date toch Aria." Zegt Mark. "Het is niet de eerste keer dat we elkaar geholpen hebben hoor." Zeg ik terug. Oww god ik heb net een grote fout begaan. Nu moet ik het hele verhaal gaan uitleggen en daar heb ik geen zin in. Al helemaal jiet nu Nathan erbij zit. En nog wel naast me ook nog.

We rijden de parkeerplaats bij Occult op. Mark rent de auto uit en we zien dat er nog niemand anders is. "Gaan we een warm rennen?" Vraagt Mark. Ik knik. En trek Nathan het veld op." Ik dacht dat jijniet mocht voetballen van de dokter." Zegt Nathan. Ik haal mijn schouders op." Boeie.. het is maar een opwarming." Nathan en ik passen de bal over en rennen naar het doel toe. Ik ben even snel als Nathan dus dat gaat goed. Nathan trapt de bal omhoog "tornado" dan schiet ik ook omhoog "PLANT!"schreeuw ik.Nathan kijkt me aan en begint te lachen. Er schiet een groene tornado om de pal heen. "Wow Aria we hebben net in twee seconden een nieuw superschot bedacht." Mark komt aanrennen. " wooow die moeten jullie echt oefenen tornadoplant word jullie nieuwe superschot." Mark begint hyper rondjes te rennen. Ik loop het veld af en laat Nathan achter bij de hypere Mark. Dan opeens verschint er een jongen voor me. Im schrik en val achterover. Als ik weer opsta lopen ze al richting Mark en Nathan. "We gaan jullie verpletteren straks. Pas maar op." En dan zijn ze weg. Net zo snel als ze gekomen waren. En laten ons vreemd kijkend achter op het veld.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen