Foto bij Beestje 11

Fijne Kerst! :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Shibui

    Oke, jij schrijft zo ongelooflijk goed!!!!

    6 jaar geleden
  • DeNaamIsGideon

    'De weg af. Een groot bos. Een weiland. Nog een weiland. Weer een groot bos. Ik probeerde de omgeving zo goed mogelijk in me op te slagen, zodat ik wist waardoor ik moest gaan om te ontsnappen. Mijn handen lagen in mijn schoot, vastgebonden natuurlijk. "Zoals je ziet, kom je niet zo makkelijk weg hier", zei de man die naast me zat. Ik gromde wat en lette weer op de omgeving. Ik ging ooit ontsnappen. Dat zweerde ik.'

    Ik wil niet te gemeen zijn, maar het Nederlands in dit stuk is zo afschuwelijk dat ik eerst dit moest verbeteren voor ik de rest kon lezen.
    *In me op te slaan, de infinitief is slaan, niet slagen.
    Ik sla, jij slaat, hij/zij slaat, wij slaan, jullie slaan, zij slaan.
    *Waar ik doorheen moest gaan.
    *Kom je hier niet zo makkelijk weg, bepaling van plaats mag aan het einde geplaatst worden, maar het klinkt een beetje onverzorgd.
    *Ik zal ooit ontsnappen, dit is niet echt een fout maar zullen klinkt beter dan gaan voor de toekomende tijd.
    En als laatste: *dat zwoer ik.
    Zweerde is de verleden tijd van het werkwoord zweren zoals een wond doet als hij ontstoken is, niet zweren wat je doet met een eed.

    Sorry als dit aanvallend overkomt, maar ik kan erg slecht tegen slecht Nederlands als het in een verder hoge kwaliteits verhaal is.
    En bekritiseren is makkelijker dan het doen, fouten zijn menselijk, maar als niemand het opmerkt kan je er niet van leren.

    En nu ga ik de rest lezen.

    6 jaar geleden
    • Allmilla

      Bedankt, ik had het zelf niet door en het is fijn om te weten wat ik fout doe.

      6 jaar geleden
    • DeNaamIsGideon

      Graag gedaan.

      6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen