Foto bij Nawoord

Lieve lezers,

Dat was het dan, net op tijd voor de deadline. Het verhaal dat ik al een tijdlang in mijn hoofd had om te schrijven en perfect uitkwam voor de schrijfwedstrijd Story of the Year, passend onder het thema Royalty.
      Hopelijk hebben jullie dit verhaal met evenveel plezier gelezen als dat ik het heb geschreven. Dit verhaal en haar karakters hebben mij door misschien wel de zwaarste periode in mijn leven geholpen. Sinds juli ben ik onverklaarbaar ziek en de artsen weten dus helaas nog niet wat er gaande is waardoor het ziekenhuis in en uit is, dus het was fijn om zo nu en dan even weg te zijn uit deze wereld.
      Tijdens het schrijven kreeg ik nog veel meer ideeën, dus wie weet volgt er een tweede deel in het nieuwe jaar. Westley’s antwoord uit het open einde weet ik inmiddels al wel, maar voor nu mogen jullie zelf kiezen wat zij heeft geantwoord. Het zou leuk zijn als jullie mij jullie vermoedens en verwachtingen laten weten in een laatste reactie hieronder.
      Met heel mijn hart dank ik jullie voor elke kudo en elke reactie. Zo blij als jullie zeiden te zijn met een nieuw hoofdstuk, was ik dat met elke vrolijke reactie. Degenen die mij zelfs kudo’s gaven op dagen dat ik niet eens uploadde, onwijs bedankt.
      De aankomende maand december mag er gestemd worden, dus kijk eens tussen alle geschreven verhalen en breng jouw stem uit. Wat de uitslag ook mag worden, ik ben jullie heel dankbaar voor de afgelopen maanden.
      Mocht je het eventuele vervolg willen lezen, bewaar dan nog even jouw abonnement voor een update. Hopelijk zien wij elkaar dan weer hier terug in het nieuwe jaar. Fijne feestdagen gewenst, alvast!

Heel veel liefs,
Eline x

Reageer (11)

  • xSmallx

    Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, behalve wauw.
    Gewoon wauw! Ik heb echt heel erg genoten dit verhaal! (ook al heb ik volgens mij niet echt gereageerd..)
    En net als heel veel van jouw lezers hoop ik ook op een deel twee natuurlijk! ;)

    Jij ook fijne feestdagen en heel veel beterschap!
    Liefs!

    6 jaar geleden
    • Seasons

      Heel erg bedankt! x

      6 jaar geleden
  • Kjelaney

    Echt een top verhaal met een verrassend einde, ik heb er van genoten!

    6 jaar geleden
    • Seasons

      Thank you! x

      6 jaar geleden
  • VampireMouse

    Ik ben nog steeds in shock dat dit verhaal al af is.
    Zeker weten dat ik op jou ga stemmen! Hoop van harte dat je hem wint! (en dat je een deel 2 gaat schrijven, maar volgens mij is dat de zoveelste keer dat ik het zeg haha!)
    Ik vind dit zo een gaaf verhaal en ben er dan ook zeker verliefd op.

    Als je je hart wilt luchten kun je me gewoon een berichtje sturen <3

    x

    6 jaar geleden
    • Seasons

      Zo ontzettend lief!
      Thanks, love! x

      6 jaar geleden
  • Aphex

    Ik was een heel erge stille lezer, maar ik heb echt ongelooflijk genoten van je werk. Jij krijgt sowieso mijn stem!

    6 jaar geleden
    • Seasons

      Awh, dank je wel! x

      6 jaar geleden
  • FollowYourDream

    Nee nee nee. Het kan niet dat dit geweldige verhaal af is. Nee! Wauw, tweede shock van de dag (na het nieuws dat Jethro dood is..)
    Damn.
    Goed. Dan maar een bedankje schrijven over dit geweldige fantastische goede verhaal.

    Je hebt je karakters zo mooi uitgewerkt. Het is zo geloofwaardig, realistisch! En dat terwijl je een zware periode had. Echt respect!

    Ik denk dat ze wel gaan trouwen, om de aandacht ook een beetje af te houden van Jethro's dood. En ik denk dat er een oorlog aan komt. Hoe dan ook zullen jouw ideeën tien leer beter zijn dan de mijne.

    Ik ga zo hard voor dit verhaal stemmen! Dit verhaal verdient het om eerste te worden! Laat me zeker weten wanneer ik kan stemmen, ik ben je grootste fan, dus reken maar dat ik voor je stem!

    Vraagje, waarom heet dit verhaal Aestival? Is daar een bepaalde reden voor, betekenis, ..?

    Vervolg vervolg vervolg? Hoor ik hier mogelijk een vervolg? Fijn. Dan is mijn dag toch niet helemaal om zeep! (Want dat was het wel toen ik zag dat dit verhaal gedaan was.) Ik ga mijn abo zeker behouden! Ik kijk nu al uit naar een eventueel vervolg, ik kan niet wachten!

    Xxx

    Trouwens, waarom is er een stomme regel op Quizlet dat zegt dat je maar één kudo per dag mag geven? Ik wil dit verhaal miljarden kudo's geven!!

    6 jaar geleden
    • Seasons

      Awh, dank je wel voor jouw lieve woorden! x


      Aestival betekent zoiets als "zomerachtig" of "zomers", "iets dat plaatsvindt in de zomer".

      6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen