Foto bij H69: Mijn demonen ~ Halatir

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in wat Halatir in godsnaam aan het zeggen is, hier is een link naar een vertalingswebsite :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Hermione2003

    Wacht... wacht. Wát? Halatir is bezeten? Sinds wanneer? Betekent dat dat hij zonder die demonen in zijn lichaam eigenlijk goed is? Of is hij zelf ook gewoon slecht? Was hij al bezeten toen hij tuinman was bij Nick? Aaahhh zoveel vragen, goed geschreven!

    3 jaar geleden
    • BLANK1001

      Hey hey, ik weet dat ik normaal niet veel laat horen van mij in comments enzo maar ga je vragen lichtjes beantwoorden.
      Inderdaad Halatir heeft demonen in zich, of die bezeten is of niet is een ander verhaal ;) Zonder de demonen zou er eigenlijk niet echt iets veranderen aan zijn karakter. Dus ja hij is zelf gewoon niet zo aardig. En ja, hij zal al demonen hebben gehad sinds hij daar tuinman was. Maar ik ga niet teveel info geven, wel een vraag om je te laten denken. Wat ... Ooh wat heeft die nog? Wat is zijn motivatie? Wat is zijn doel? Ben benieuwd over wat je denkt en mogelijk kunt afleiden uit het verhaal zover. U kunt gerust een prive berichtje sturen met je antwoorden en bevindingen als je wilt ;)


      Trouwens ik geef deze antwoorden omdat die niet echt belangerijk zijn voor het verhaal, anders had ik ze niet gegeven :)

      3 jaar geleden
    • Allmilla

      Hmm, het grootste deel van de antwoorden klopt wel, maar ik ben het niet overal mee eens... ;) Maar daar komen jullie allebei nog wel achter haha :)

      3 jaar geleden
    • Hermione2003

      Bedankt voor jullie antwoorden, het is zeker interessant om allemaal eens over na te denken! Gewoon maar lezen en kijken wat er precies aan de hand is denk ik maar 🙂

      3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen