Foto bij Zaina Swift

Zaina

Hi! Ik ben Zaina Swift en ik woon in Tokio.

Ik heb faalturkoise haar en ik heb lichtbruine ogen. Ik draag mijn haar altijd los en ik lijk heel hard op mijn grote broer.
Mijn grote en lieve broer is Nathan Swift, hij is een verdediger en heeft hetzelfde element als mij, namelijk wind.

Ik ben 12 jaar en ik ga naar school op Raimon Jr. High. Ik ben een aanvaller en soms kunnen mijn schoten dingen zelfs vernietigen. Mijn element is wind. Ik heb al een supertechniek, namelijk spiraaltornado. Om mijn supertechniek uit te voeren, maak je een grote en snelle draai naar boven, dan maak je een omhaal en daarna schiet je.

Soms kan ik heel kwaad worden op mensen die mij en mijn vrienden belachelijk maken, maar ik kan ook heel lief zijn en ook heel behulpzaam. Ik heb ook een hele goede vriend, Axel Blaze. Ik ben stiekem ook een béétje verliefd op hem. Daardoor irriteert Sue Heartland daarmee ook altijd. En daar word ik dan heel boos op.

Ik zat eerst op de Royal Academy, onder de leiding van Ray Dark, de grootste schurk die ik tot nu toe ken. Tijdens de finale van het vorige voetbal frontier was het zijn schuld dat Axels zusje verongelukte en nu in coma ligt.


Ik ben jarig op 12 december. Mijn sterrenbeeld is de Sagittarius, wat in het Latijn boogschutter betekent. We hebben samen al vele dingen meegemaakt in het verleden. We wonen alleen in een appartement in de hoofdstad van Japan, Tokio. Onze ouders zijn beide al overleden. We weten wel dat iemand ze heeft vermoord, maar wie, daar zullen we denk ik wel snel genoeg achter komen...

Reageer (1)

  • Jojoxbad

    Leuk Zaina, je staat op mijn vriendenlijst.

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen