Foto bij Hfst. 6 Zaina

Nadat er een meisje die beweerde de vriendin van Nathan te zijn, aanbelde, ging ik naar beneden om te kijken hoe ze er van dichtbij uitzag.

"Hi!", zei ik. "Ik ben Zaina Swift. Jij bent zeker Nia?", zei ik. "Nee, ik ben Lia!", zei het meisje. "O sorry, ik ken je nog niet zo goed...", zei ik een beetje beschaamd. "Dat maakt niet uit, je doet alsof ik jou al wel ken!", zei ze lachend.

"Ok, doe je schoenen maar uit en kom maar naar boven. Nathan wacht heel ongeduldig op je", zei ik glimlachend en ik keek naar haar terwijl ze haar schoenen uit deed. "Mooi huis!", zei ze. "Dankjewel!", zei ik en ik ging naar boven. Toen ik boven kwam, zag ik dat Nathan er niet was.

"Nathan?", riep ik. "Ik ben in de keuken", zei hij en ik hoorde hem het fornuis aan doen. "Wat maak je nu weer?", zei ik. "Pizza!" "Om pizza te maken moet je fornuis niet eens aandoen, Nathan!" "Ow ja, sorry!", zei hij en hij maakte de oven warm.

Ondertussen was Nia al boven en liet ik haar zitten op de sofa. Ze merkte de verhuisdozen op en zei: "Zijn jullie verhuisd?" "Ja, we woonden eerst aan de rand van Tokio, maar dat was te ver van school. Dus we zijn verhuisd...", zei ik.

"Dus jullie woonden eerst aan de rand van Tokio!", zei Nia. "Yup", zei Nathan en de pizza was ook al klaar. "O lekker, pizza!", zei Lia. "Begin maar. Ik kom zo terug. Ik ga even mijn handen wassen", zei ik en ik ging naar de badkamer. Ik keek in de spiegel en zag dat Nathan achter me stond. "Wat doe jij hier?" "Ik kom ook mijn handen wassen", zei hij en hij ging voor me staan. "Ok ik ga weer naar beneden, kom je?" "Ja, nadat ik mijn handen heb gewassen, of mag dat niet?", zei hij.

Ik, Lia en Nathan aten de pizza in minder dan een kwartier op. "Ik wist niet dat je zo goed kon koken, Nathan!", zei Lia. "Moet ik Nia bellen? Ik denk dat je verdwaald was, of niet?"
"Ik was niet verdwaald. Niemand zei dat ik verdwaald was. Ik kan zelf naar huis!", zei ze. "Ik moet nu naar huis, daag!", zei Lia en ze ging naar beneden. "Kom nog maar eens langs met Nia, ok?", zei Nathan.

Lia ging naar buiten. Nadat er 10 minuten voorbij waren, belde er iemand aan. "Hallo, wie is daar?", zei Nathan via de intercom. "Ik ben het, Lia! Ik en echt wel verdwaald..." "Ik zal Nia opbellen, ze komt je dan hopelijk wel halen", zei Nathan.

Telefoongesprek:

Nia: Hallo, wie is daar?
Nathan: Kun je niet op je gsm kijken? Ik ben het, Nathan!
Nia: Hoe durf je mij te beledigen! Ok, wat is er?
Nathan: Jouw zus dwaalt hier rond in Tokio en jij maakt jou er helemaal geen zorgen over!
Nia: Waar is ze? Bij jou?
Nathan: Ja in mijn huis.
Nia: Ok, ik kom!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen