Foto bij Hfst. 9 Zaina

Nadat het vreselijke ongeluk gebeurde, troostten we Lia en namen we haar mee, terug naar ons huis.

"Lia, vertel op, wie zijn die lui van de Alius Academy?", zei ik en ik legde mijn rechterhand zachtjes op haar schouder.
"Ze zijn afschuwelijk! Alius Academy, een school voor aliens, ze doen er alles aan om de wereld te veroveren! Ik zat een tijdje geleden ook bij hun vast, en toen zat ik daar ook in een team van Alius Academy"

"Echt? En weet je nog een paar namen van hun? Dat kan misschien nodig zijn", zei Nathan. "Gazel, Torch, Xavier, Janus, Dvalin" "Wacht die Janus, is dat zijn echte naam of heeft hij nog een andere naam?"
"Hij heeft ook een andere naam. Ik denk Jordan Greenway" "Jordan??", riepen ik en Nathan door het huis.

"Dus daar stuurde hij me een berichtje voor..", zei Nathan. "Maar waarom?", zei ik en ik ging op de sofa zitten.
Wat zou er mis zijn met Jordan? Waarom heeft hij Nia ontvoerd? Hoe heeft hij Nia ontvoerd?

Nathan onderbrak mijn gedachten en zei: "Lia, ga maar snel naar je ouders, ze moeten ook weten wat er gebeurt is, toch?" "Je hebt gelijk. Ik moet ze gaan waarschuwen! Ik denk niet dat ze het leuk gaan vinden als Nia opeens ontvoerd is en dan nog door aliens.." "En deze keer gaan we allebei mee! Ik wil niet dat hier nog meer ontvoeringen gebeuren!", zei Nathan en hij pakte de huissleutels en stak ze in zijn zak.

Onderweg naar haar huis vertelde Lia ons al haar avonturen op de Alius Academy. Ik vond het nog steeds maar niets. Waarom, Jordan, waarom? Deze vraag bleef door mijn hoofd dwalen, totdat Nathan zei: "Is er iets? Je loopt de hele dag als een zombie rond" "Nee, niks" "Lieg niet tegen me, ik ben je broer. Ik weet dat je aan het liegen bent", zei hij.

"Vind je het normaal dat Jordan zoiets zou doen? Een paar maanden geleden zat hij nog gewoon hier bij ons huis, te chillen! Nu is hij opeens vertrokken naar een school voor aliens! Is hij gek in zijn hoofd?", zei ik. En ik meende het ook echt. "Waarom zouden ze perse Nia willen ontvoeren?" "Omdat ze daar al gezeten hebben en ze haar al goed kennen", zei ik. "Wedden dat we de volgende zijn?"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen