Ik kwam binnen in de kamer en ik zag Xavier en Nia...

Ik deed alsof ik het niet had gezien en ik zei: "Ben je weer wakker, Nia?" "Ja, gelukkig", zei Xavier en hij bloosde hevig. "Ik heb het wel gezien, hé" "Vertel het alstublieft niet aan iemand anders, ok?", zeiden ze allebei. "Ik kan wel geheimen bewaren", zei ik en ik keek hun glimlachend aan. Ik wist wel dat die twee iets met elkaar hadden!

Maar ik wou naar Axel! Gelukkig was Jordan hier ook op Alius, anders was ik al helemaal ingestort. Xavier had het hele team opgeroepen om even te overleggen. Over wat, dat wist ik niet.

"Dus, onze volgende wedstrijd tegen Raimon is over 3 dagen. Ik wil dat iedereen zich voor 100 percent geeft en dat we gaan winnen. Voor vader!" "Voor vader!", riep het team in koor. "Wie is vader?", vroeg ik aan Nia. "Dat is onze baas", zei ze en ze keek naar boven. Ik zag daar een man zitten met redelijk grote oren en hij was thee aan het drinken. Naast hem zag ik een man staan die er bijna uitzag als een vampier. "Is dat vader?", zei ik. "Ja, dat is hij", antwoorde ze en ze keek weer naar Xavier.

Ik wou eigenlijk helemaal niet tegen mijn eigen team spelen en hun laten verliezen. En ik kon Mark en de rest eigenlijk ook niet verraden. Maar als ik maar iets fout zou doen, dan kon ik het hele Raimon team in gevaar brengen, en dus ook Axel. En dat wou ik dus echt niet doen! Ik kon Axel niet in gevaar brengen. Net dat hij zijn zusje terug had, moest dit gebeuren!

"Nia, we moeten onze gecombineerde supertechniek onder de knie krijgen! We mogen niemand teleurstellen! Als we deze supertechniek onder de knie krijgen, en dan kunnen ontsnappen en weg komen van deze afschuwelijke plek, dan kan deze gecombineerde techniek nog van pas komen!", zei ik. "We kunnen hier nog veel mee bereiken!"

"Je hebt gelijk. Als we hier tenminste nog uitkomen", antwoorde ze. "Ok, Naiko, Zaia, we gaan beginnen met de training!", riep het aardige meisje met blauw haar met er zilveren highlights in, Belletrix. "Ok", zei Nia en ze ging naar Belletrix.

"Nia, ik ben zo terug!", zei ik en ik ging naar de wc. Ik keek in de spiegel en ik zag mezelf. Een meisje met lang en turqoise haar. Wat moest ik doen? Ik kon ook extra slecht spelen zodat Raimon zou winnen, maar die aliens zouden het sowieso ontdekken en wat ze dan met me zouden doen, zal niet zo goed zijn. Ik... ik kon het niet meer aan! Wat moest ik doen? Mijn hersenen ontploften bijna. Wat? Wat moest ik doen?

Ik hoopte eigenlijk dat Mark en de rest goed hadden getraind, zodat wij zouden verliezen en ik eindelijk terug zou kunnen gaan naar Raimon, en Axel en Nathan en de rest van het team weer zou kunnen zien.

Ik ging weer terug en ik keek terneergeslagen, wat Nia direct merkte, maar niks van zei. "Gaan we nog beginnen of hoe zit dat?", zei ik tegen haar. "Het gaat lukken!", riep ze en ze gaf me een schouderklopje. "Wat houd je bezig?", vroeg ze fluisterend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen