Nogmaals de disclaimer dat ik verre van een medisch expert ben en dat je Chris' diagnoses dus beter niet als referentiekader voor medische kwesties kunt gebruiken

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Duendes

    Gosh dit hoofdstuk is zo intens shit oef like Chris heeft zoveel last van alle verwachtingen van zijn vader en dat is oprecht wel heartbreaking, juist omdat hij weet dat hij er op letterlijk alle vlakken niet aan voldoet nu en gosh au?
    En dan dat briefje van Luna shit man, die is ook echt wel pijnlijk want ze heeft gelijk maar OEF juist door alles bewust tegen zijn vader te kiezen, is het alsnog niet zijn eigen keuze en shit dat is confronterend??? Maar het is vooral enorm pijnlijk dat hij dan besluit dat hij Jade wil helpen om meteen te beseffen dat het te ernstig is en dat hij niet kan helpen shit ik wil niet dat Jade doodgaat dhsjufisidiejr ik ga even huilen

    2 jaar geleden
    • Samanthablaze

      Hij dacht dat hij er ook helemaal niet aan wilde voldoen, maar in die poging om zich tegen hem af te zetten, is hij behoorlijk doorgeslagen en het resultaat is dat hij alsnog niet voor zichzelf leeft
      Jep, de eerste keuze die hij echt voor zichzelf maakt pakt meteen slecht uit. Wat een start

      2 jaar geleden
  • Slughorn

    Oh wauw, Florian lijkt wel iets meedogenlozer hier dan in mijn eigen verhaal... Zo gemeen is hij niet (': Zijn boosheid had een reden...😜
    En ik denk dat Florian Chris aanvliegt als hij Amelia bedreigd en nog steeds zo boos is. Het was niet voor niets dat alleen Amelia hem kon stoppen😇. Sorry dat ik het zeg, maar het Amelia stukje (dat ze er is) was in mijn verhaal nogal cruciaal. Vandaar dat ik het toch niet kon laten, dit even te zeggen. Zij was de enige die zijn woede kon stoppen en waardoor hij dus ook af druipt.

    (Als dat niet past btw in je verhaal, mag je ook doen dat Floor hem aanvliegt en Chris hem om zeep helpt. Geen idee wat je plan was met de story, maar dat voelt meer Florian 😇)

    2 jaar geleden
    • Slughorn

      Ik vind trouwens wel dat je Chris echt prachtig neerzet! Erg mooi dat gevecht in zijn hoofd (:

      2 jaar geleden
    • Samanthablaze

      Het is vanuit Chris' perspectief, en daar is bijna iedereen gemeen, whoops. Alleen Day komt er goed mee weg, en zelfs dat niet altijd (zip) Natuurlijk is Florian niet echt zo gemeen en heeft hij zijn redenen voor wat hij doet, maar het enige dat Chris echt ervan meekrijgt is dat hij zijn crush bijna vermoord, dus bestempelt Chris hem automatisch als een klootzak
      Het probleem is een beetje dat dat allebei niet echt past :X We hebben Jade langer laten leven dan in het origineel, en wilden haar graag haar momentje geven. Zij zou zich eerder met het gevecht bemoeien dan Amelia. We dachten dat als Florian voor het eerst iemand vermoordt, dat hem ook dusdanig zou laten schrikken dat zijn ergste woede wegebt en dat hij soortvan verdoofd zou reageren, zeker omdat hij dus geen koelbloedige, gemene moordenaar is enzo. Dat moment zou verdwijnen als Amelia zich er ook mee zou bemoeien :X
      Maar we kunnen Florian hier ook niet dood laten gaan. Niet alleen hebben we hem verder in het plot nog nodig, het zou helemaal super onhandig zijn voor Irene, die Samuels verhaal parallel aan dat van ons aan het herschrijven is. Daarnaast kunnen we hier ook helemaal niet met nog een moord voor Chris dealen. We willen de focus graag op Jade houden hier, omdat ze gewoon een erg belangrijk personage binnen ons verhaal is en omdat dit moment een enorme character development trigger is. Het aanpassen naar waar Florian Chris aanvliegt en doodgaat, werkt dus niet echt, maar bedankt voor de suggesties, en voor je compliment (flower)

      2 jaar geleden
    • Slughorn

      Oké, bedankt voor je uitleg. Ik vind het nog steeds jammer dat Amy er niet is, maar ik snap je uitleg. Ik viel ook niet perse over het gemene, (dat leek me idd iets voor Chris 😜) meer over Florians boosheid. Aangezien dat zo past bij zijn karakter. Ik denk alleen dat de verdoving van het moorden pas later komt, en niet direct zoals je nu schrijft. Hij heeft zeg maar even het vingertje nodig dat hij slecht bezig is (': aangezien zijn boosheid straks ook de trigger zal zijn voor Samuel en hij hem dan niet heeft. Maar goed (:

      Ik lees gewoon stiekem mee hoe jullie verder schrijven (:

      2 jaar geleden
    • Samanthablaze

      Bedankt voor je begrip!
      We zijn van plan om Amelia haar eigen character arc te geven, die wat meer los staat van Florian, aangezien ze die eigenlijk in ons stuk van het verhaal niet had. We kwamen erachter dat we in onze oude versies Amelia sowieso anders hadden neergezet dan jij in jouw verhaal, dus we hebben een beetje moeten zoeken wat we daarmee aanmoesten :X Uiteindelijk hebben we maar besloten om haar karakter en verhaal grotendeels vanaf de grond opnieuw op te bouwen, gebaseerd op de dingen die we in onze oude versies hadden, met wat aanpassingen om het beter in het nieuwe plot te passen. En daarin paste het niet echt meer goed om haar hier in te laten grijpen, en leek het ons beter voor ons verhaal om hier puur Jades moment van te maken.
      Ik kan me heel goed voorstellen dat het vreemd is om te lezen als je anders gewend bent, maar in de herschrijving hou ik het verhaal vooral op Chris gericht. We hebben daarom best wel wat aanpassingen gemaakt - in mijn oude versie zaten best wel veel fragmenten die voor andere verhalen best belangrijk waren, maar die in Chris' verhaal vooral afleidden van het plot. Dat wilde ik in de nieuwe versie voorkomen, dus vandaar dat sommige dingen afwijken van de officiële TQG canon.
      We proberen zo dicht mogelijk bij de originele personages te blijven en te zorgen dat het passend gedrag is, maar dat vonden we zeker in het geval van Florian best lastig, dus is het goed als we jou benaderen als we later in het verhaal hem nog nodig hebben en we er niet helemaal uitkomen?

      2 jaar geleden
    • Slughorn

      Natuurlijk! Je mag altijd vragen ^^
      Vind ik erg fijn zelfs (:

      2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen