De wedstrijd tegen de Dark Emperors was nog steeds bezig.

Wat zou er met Nathan en de rest zijn gebeurd? Hij is echt heel veel veranderd, van binnen en van buiten. “Kom op, we gaan even scoren!”, riep Kevin en hij grijnsde. “Leuk plan!”, riep Tod en hij keek naar Kevin en daarna naar Nathan.

“Gaan we het doen?” “Nee, nog niet!”, riep Nathan en hij keek nu ook al grijnzend. Max en Steve stormden naar voor en ze maakten zich klaar voor een schot. “Revolutie V!!”, riepen ze. "Darren, hou die tegen!!", riep Mark en hij keek naar Nathan. "Oneindige handen!!", riep Darren. "Dit is een krachtig schot!!", riep Darren en de oneindige handen braken. "Nee, niet zo snel!", riep Jude en hij hield het schot op een nippertje tegen. Hij had ons er van weerhouden om op achterstand te komen. Maar dat zou zeker niet voor lang zijn.

Waarom zat Nia op de bank? Met haar kon ik onze gecombineerde supertechniek doen en dan zouden we kunnen winnen! Eric en Shawn zijn echt raar. Ok, dat was een vreemde uitspraak, want ze zijn dat helemaal niet. Het is slim om Nia van de bank te halen omdat ze anders zou overdrijven, maar we hadden haar wel nodig!

Ondertussen hadden de Dark Emperors een nieuwe aanval gestart waardoor wij onder druk kwamen en er een grote gat in de verdediging ontstond. "Iedereen verdedigen!", riep Jude en hij rende zelf naar achteren om te gaan verdedigen. De verdediging was een hele grote puinhoop geworden. We moesten iets doen!

De scheidsrechter, dus eigenlijk meneer Veteran, blies op zijn fluitje, wat dus betekende dat de eerste helft voorbij was. Ik hoopte dat Jude nu opeens een geniale ingeving zou krijgen, anders waren we er geweest.

Iedereen keek triest, en de sfeer was ook zo. "Hoe kunnen we winnen? Ze kennen jullie door en door, ze weten waar jullie in staat zijn en wat jullie gaan doen", zei Celia. "Je hebt gelijk", zei Mark. "Er moet toch een oplossing zijn?", riep Nia.

"Voor een wil is een weg", zei coach Hillman.

Reageer (1)

  • LinSwift

    Voor een wil is een weg", zei coach Hillman.

    Inderdaad! Je bent een goeie Coach! (lol)

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen