Allereerste wil ik alle lezers bedanken voor de kudo's voor het verhaal. Zoveel had ik er echt niet verwacht, dank jullie wel!
Ten tweede wil ik mijn excuses aanbieden voor het lange wachten met dit hoofdstuk. Onze DM was helaas geconstateerd met het virus en heeft het een lange tijd moeilijk gehad. Gelukkig is hij weer helemaal de oude en hebben we ons avontuur voort kunnen zetten!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Samanthablaze

    Oef, hopelijk is iedereen in orde. Beterschap aan jullie DM in ieder geval!

    Pellor
    Is dat een Forgotten Realms god? Of spelen jullie in een andere setting?
    Wordt nog wat in Barovia, als aanhanger van een zonnegod
    Daar gaat ie dan!

    2 jaar geleden
    • VexAhlia

      Gelukkig is iedereen in orde en onze DM ook weer, dankjewel!

      Om heel eerlijk te zijn ben ik zelf nog zo'n grote noob in D&D, maar ik heb even navraag gedaan aan m'n vriendin, die Dayella speelt, zij vertelde mij dat Pellor een god is uit Greyhawk en dat dit alles vooraf besproken wa smet onze DM. Meer weet ik er ook niet over te zeggen. Ik hoop dat je dan voldoende weet.

      2 jaar geleden
    • Samanthablaze

      Ah, dat verklaart dat de naam me niet bekend voorkomt. Wij hebben altijd in de forgotten realms setting gespeeld dus ik heb nooit echt naar de andere tabellen met goden gekeken. Dacht even dat mijn geheugen me in de steek liet

      2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen