En daar ligt Lia dan, bewusteloos. 'Omg!' roep ik uit. De rest rent onze kant op, Hurley knielt bezorgd naast Lia neer. 'Wat is er gebeurd?' vraagt hij met trillende stem. 'Eh....I don't know,' ik haal mijn schouders op, 'eigenlijk weet ik wel! Toch Xavier?' Iedereen staart de bleke jongen aan die rood wordt van schaamte. 'Ik...het ging niet expres,' stamelt hij. 'Dat zeggen ze allemaal,' snuif ik. Ik plant mijn handen in mijn zij en kijk boos aan. Eigenlijk wil ik niks te maken hebben met Xavier en was het een wilde gok, maar het is blijkbaar echt Xavier!

'Nee, ik ben serieus!' hij krijgt zijn normale bleke kleur terug, 'waarom zou ik Lia pijn willen doen?' Ik knijp mijn ogen tot spleetjes, hij heeft genoeg redenen! Ik bedoel hij heeft haar ontvoert! Wat houd hem tegen?! 'Waarom niet? Ik bedoel je hebt haar wel een keer ont-' ik sla geschrokken mijn hand voor m'n mond als ik de gepijnigde blik in Xaviers ogen zien. Misschien was ik iets te hard. 'Nia,' zucht hij. Het blijft pijnlijk stil. 'Sorry, zeg ook even tegen Lia dat het me spijt.' Hij pakt zijn tas en loopt naar de achterdeur. 'Oh, en nu ga je weg?' snauw ik. 'Wat moet ik anders?' mompelt hij verdrietig en hij knippert een paar tranen weg.

Ik krijg een brok in mijn keel. 'Nia....' kreunt een stem ineens. Ik draai me om en zie Lia bewegen. 'Lia!' ik kniel bij haar neer. Trillend gaat haar hand omhoog.... En dan geeft ze een keiharde ruk aan mijn haar! 'Hey! Doe normaal freak!' Mijn arme haar, het is al slecht geknipt en dan gaat ze zo doen. 'Niet zo.....gemeen...tegen Xavier,' zegt ze met en schorre stem. Ik kijk op en zie hem dankbaar naar Lia kijken, ik kijk hem vernietigend aan. 'Ik bepaal zelf tegen wie ik aardig ben en tegen wie niet!' snauw ik naar haar, 'dus hou je buiten tussen de relaties tussen mij en anderen.' Lia zucht. 'Wispelturig kreng dat je bent,' mompelt ze. Ik rol met mijn ogen.

Waarschijnlijk deed Xavier het niet eens expres. Maar boeiend! Hij was wel altijd zo aardig tegen mij, maar als Nathan erachter komt dat Xavier en ik hebben.... Ik ben echt zwak! Waarom heb ik daar niks tegen gedaan!? Ik ben niet verliefd op Xavier! Ik heb echt een probleem! Misschien moet ik dat ook maar even tegen hem zeggen. Gewoon in zijn gezicht spugen en snauwen dat hij ''irritant'' is en dat ''ik niet verliefd op hem ben'', makkelijk toch? Dat zijn zorgen voor later, eerst dat stomme wedstrijdje en daarna moet ik nog bij Zaina roddelen wat Xavier heeft gedaan.mm Nee, eerst met Zaina roddelen. Ja, en Lia verzorgen kan wel als allerlaatst.

Reageer (1)

  • ChifuyuMatsuno

    Waarschijnlijk deed Xavier het niet eens expres.

    Ja hé!

    2 jaar geleden
    • ChifuyuMatsuno

      Lia verzorgen kan wel als allerlaatst.

      Seg seg

      2 jaar geleden
    • LinSwift

      xD Kom op Zaina! Het is Nia!
      Je kunt wel verwachten dat ze zoiets zegt. xD

      2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen