Sorry voor het korte hoofdstuk, maar ik wilde toch nog wat schrijven vandaag en online zetten. Ik ga morgen naar Engeland, dus ik ben de volgende dagen waarschijnlijk niet meer online.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • LinSwift

    Leuk hoofdstuk! :)
    Als ik Zaina was dan zou ik super boos was en tegen Nathan schreeuwen dat hij mij de coach aan de telefoon moest geven en dan zou ik heel boos een speech houden en haar commanderen Axel weer terug in het team te brengen. (Ik denk niet dat ze naar me gaat luisteren, maar oké)
    waar ga je naartoe in Londen? :P

    2 jaar geleden
    • ChifuyuMatsuno

      Ik ben net een dag geleden terug van Londen! En Zaina is geen agressief type, ze kan zich beheersen, niet te vergelijken met Nia xD

      2 jaar geleden
    • LinSwift

      Heeeeyyy! No hate naar Nia! Maar je hebt gelijk. xD Hoe was het in Londen? Wat heb je gedaan? Nog problemen veroorzaakt of rare avonturen beleefd?

      2 jaar geleden
  • Megaeraaa

    Prettige reis!

    Ik wilde heel graag meegaan om ze te helpen, maar ik moet nog rusten voor ik helemaal genezen ben en helemaal optimaal kan meespelen met het team.
    Je switchte hier trouwens even van tijd

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen