Na het zwemmen gaat hij op zijn handdoek zitten en drinkt hij even gulzig uit zijn fles en glimlacht even breed. Tevreden kijkt hij rond, de golven maakte een goed geluid tegen het strand. Hij kon hier enorm van genieten, het geluid van de golven bij het strand en de wind. De geur maakte hem rustig, de zoute zeelucht. Hij neemt zijn tas en zoekt zijn lunch op, gesmeerde boterhammen en wat fruit. In zijn rust geniet hij van het eten en eet alles op. Als hij opgedroogd is en opgeladen trekt hij zijn shirt weer aan, zijn handdoek vouwt hij op en steekt hij in zijn tas en doet deze op zijn rug en langzaam begint hij aan de reis naar de camping. Het zwempartijtje was vermoeiend maar had hem ook energie gegeven. Hij neemt alle tijd om te genieten van de tocht want de omgeving was enorm mooi. Na een paar uur wandelen komt hij aan bij de camping. Hij checkt zich in en betaald alvast voor zijn twee nachten verblijf. Hij mag weer zelf een plekje uitkiezen en met zijn ervaring in de vorige nachten kiest hij dit keer verstandig. Een hoger plekje uit de buurt van bomen maar in de schaduw, wetende dat het in de ochtend al goed warm wordt. Zin in een hete tent in de vroege ochtend had hij niet. Door zijn geoefend van de voorgaande dagen stond de tent in een mum van tijd. Ook zijn indeling was hem wel bevallen dus zijn matje, slaapzak en kussentje lagen vrij snel op een goede plek. Zijn vochtige handdoek hing hij aan een lijntje die hij ophing in de zon te drogen. Hij besluit om even wat kleding te gaan wassen als hij toch ging douchen. Hij had gezien dat de douches hier gratis waren en als hij zijn kleding wastte, was het alvast maar schoon.

Hij pakte zijn douchespullen en met een schone handdoek en zijn shampoo loopt hij naar de douchehokjes. Het hokje draait hij op slot en hij kleed zich uit terwijl hij de douche warm laat worden. Tevreden ondervindt hij dat de douches inderdaad lekker warm worden en hij geniet dan ook van de verfrissende douche. Zolang ze gratis waren kon hij uitgebreid douchen maar hij zou zeker een flinke fooi achterlaten. Met wat wasmiddel, wast hij zijn kleding onder de douche en legt ze even weg terwijl hij zichzelf wast. Hij neuried wat in zichzelf tevreden en na een uitgebreide douchebeurt droogt hij zich af en aangekleed en fris gaat hij terug naar de tent waar hij zijn spullen ook uithangt en hij pakt zijn stoel en ploft neer in de zon. Hij pakt zijn telefoon en kijkt even naar de tijd in Ierland en ziet dat het wel kan en dus belt hij naar zijn familieleden. Ze hebben een fijn gesprek en het maakt Niall iets wat emotioneel. Het was toch zijn familie die hij al zo vaak had moeten missen. Ergens maakte het hem verdrietig, hij was al zo vaak op reis geweest voor het zingen en iedereen moeten missen en teleurstellen met verjaardagen. Nu was hij vrij, had geen tours of ander werk en alsnog koos hij ervoor om te gaan reizen. Om weg te zijn van zijn familie en ergens had hij spijt van die keuze. Hij wist dat het nodig was, hij had het nodig om even alleen te zijn, al het moois van de wereld te zien en zelf genieten. Echter maakte het hem verdrietig dat hij zo goed zonder zijn familie kon zijn. Hij had het graag anders gezien en hij wist dat zijn moeder het ook graag anders had gezien. Die mistte hem ongelofelijk en liet het niet blijken, enkel omdat ze wist dat het hem zoveel verdriet bezorgde en daar was ze een moeder voor. Het gevoel van Niall boven dat van zichzelf stellen.

Met een diepe zucht hing hij op en besluit even te gaan liggen. Hij legt zijn telefoon naast zijn kussen met een relaxed muziekje op en trok zijn schoenen uit, hij ritste enkel het hornet dicht zodat de frisse wind wel zijn tent in kon komen maar hij wel even privé tijd had. Tevreden sluit hij even zijn ogen en valt ongemerkt in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen