Back again ;)

Er waren al een paar uren verstreken sinds Niall zijn entree had gemaakt op zijn eerste echte beach party van zijn vakantie. De zon zakte compleet weg wat gezellige lampjes liet oplichten die hij eerder nog niet had gezien. De biertjes vloeide rijkelijk en ook de hapjes gingen er goed in bij Iedereen. Niall was inmidels goed los geraakt. Er was wel een drietal dames op hem afgekomen en hij had ze begroet en gezegd dat hij op vakantie was. Ze leken de hint te begrijpen en hadden gelukkig het respect om hem met rust te laten. Ja ze keken wel vaker dan gemiddeld naar hem, maar dat was logisch en prima.

Zowel Jonas als Kate en Nate bleken heerlijke feestvierders te zijn. Alle drie dol op bier, en een beetje stijf in de heupjes net als Niall. Ze hadden al wat gekke danspogingen gedaan en er maar vooral om gelachen. Nate vertelde inmiddels over zijn reisavontuur. Hoewel hij nu met zijn zus was , had hij eerst alleen twee weken rond getrokken. Niall knikt instemmend. Jonas vroeg naar zijn plannen en even is hij stil. 'Ik vind het gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten maar ik heb verder geen plannen, ik probeer te doen waar ik zin in heb' zeg ik hem en hij knikt instemmend. 'Alleen ontdek je jezelf ook het allerbeste' knikt hij begripvol en dat was fijn. Ergens voelde het arrogant om nee te zeggen tegen samen reizen, zeker omdat de klik erg goed was tot nu toe. Toch had Niall sterk het gevoel dat hij het dan niet voor zichzelf zou doen en anderen pleasen was niet zijn bezigheid deze vakantie. Hij had met zjin jaren One Direction zichzelf vaak genoeg weg gecijferd voor anderen. Het was dan ook fijn dat ze het begrepen en zich er niet om druk maakten.

Er wordt hard gejuicht als de lokale pizzaboer langs komt en dozen pizza blijkt mee te hebben en lachend, aangeschoten stormen ze zich op de pizza's af. AL snel heeft Niall een pizza punt te bemachtigen en besluit even bij het vuur te gaan zitten. HIj laat zich zakken in het zand en glimlacht breed. HIj ziet dat Kate , Jonas eindelijk zover heeft gekregen om samen te dansen en vermaakt kijkt hij naar hoe hij gaat dansen. Kate is toch wel wat soepeler dan ze net had laten zien en Jonas is onder de indruk. Tevreden maakt hij een foto van het geheel en eet zijn pizza op. Moe besluit hij dat het goed is voor de avond en neemt afscheid van het drietal. Hij geeft ze een knuffel, wenst ze de beste reis toe en laat dan geld achter in het potje voor het eten en drinken. Op weg naar de bewoonde wereld komt hij weer de organisator die hem enthousiast doei zegt. Niall bedankt hem tevreden voor het leuke feestje en vertrekt dan naar zijn tent.

HIj drinkt flink wat van zijn waterfles voor hij zich omkleed en in zijn slaapzak nestelt. Als hij eenmaal lekker ligt sluit hij tevreden zijn ogen. Hier kon hij wel aan wennen voor een poosje. HIj had vanaf zijn zestiende zo hard gewerkt en kon wel wat rust gebruiken. Het was tijd om zelf te genieten en te leven wat hij al die jaren op een ander niveau gedaan had. HIj had veel moois mee gemaakt, dat kon hij niet ontkennen maar deze rust was welkom.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen