Bill en Julie zijn aangekomen in een hotel. Ze kozen ervoor om niet naar het hotel te gaan waar Bill normaal verbleef, omdat Tom en zijn manager Harry daar op hem zouden wachten. Gelukkig kent Bill genoeg hoteliers waar hij naartoe kon gaan.

Er werd niet veel geslapen, aangezien ze veel aan het praten en lachen waren. Op een bepaald moment legde Julie haar hoofd op Bill's schouder en zo vielen ze samen in slaap. Er is niets gebeurd tussen hen, omdat ze elkaar zoveel te vertellen hadden.

Om 7 uur 's ochtends schrok Bill wakker van het geklop op de deur. Julie schrok ook en Bill maakte een gebaar met zijn hand voor zijn mond dat ze stil moest zijn.

Bill keek door het sleutelgat en zag Tom en Harry staan. "Bill, we weten dat je hier zit, doe godverdomme die deur open!" riep Tom.

Paniek was te zien in Julie's ogen. "Wacht even, ik heb nog geen kleren aan, laat jullie zo binnen," riep Bill.

Hij maakte ondertussen een gebaar naar de nooduitgang van de hotelkamer en zei zachtjes "Sorry."

Julie knikte nog net voordat ze de deur achter zich sloot.

Bill opende de deur. "Kom binnen, vanwaar deze haast, heren?" Tom's gezicht werd rood van woede. Stiekem vond Bill het wel leuk om Tom op te jagen.

"En ga je het nog uitleggen?" proestte Tom uit.

"Ik had gisteren wat te veel gedronken en ik dacht oprecht dat wij hier verbleven," zei Bill heel rustig.

"Bullshit, je klonk gisteravond niet dronken aan de telefoon," raasde Tom door. Harry gebaarde dat Tom even rustig moest doen en keek Bill recht in de ogen.

"Bill, we hebben hier al eens over gesproken. Het is oké als je na de show even verdwijnt voor 5 minuutjes, maar niet een hele nacht. Gelukkig heeft David mij deze nacht laten weten dat je hier dringend een kamer nodig had. Ik kan dit voor één keer door de vingers zien omdat je er niets aan overgehouden hebt. Maar de volgende keer..." zei Harry op een kalme manier.

"Ik ben een volwassen man die kan gaan en staan waar hij wilt!" riep Bill geïrriteerd.

"Je hangt vast aan een contract, Bill, dat betekent dat je tijdens de tourdagen niet zomaar kunt verdwijnen."

Bill slikte zijn tong in en zei niets meer en ging mee met Harry en Tom naar het andere hotel. Maar hij kon Julie en deze fijne nacht niet uit zijn hoofd zetten.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen