"En heb je een hete one night stand gehad?" lachte Georg.

Ondertussen zat de band in de tourbus op weg naar hun volgende locatie. De volgende show zou plaatsvinden in Keulen, wat betekende dat ze nog een paar uur onderweg waren.

"Grr," gromde Tom, "ik heb er in ieder geval niemand gezien, maar het zou me niet verbazen waarom hij anders weer weg zou willen."

"Nee," antwoordde Bill, "ik dacht echt oprecht dat wij daar zouden overnachten. Bij de vorige show in Berlijn sliepen wij daar toch ook?"

"Dat is wel waar, hoor Tom. Ik weet nog dat..."

"Ja, Gustav, ik weet het. Je hoeft het niet nog eens te zeggen," snauwde Tom.

De rest van de busrit werd er niet veel meer gezegd en werd er voornamelijk geslapen. Maar Bill kon alleen maar denken aan de vorige nacht en hoe stom hij was geweest om Julie niet om haar telefoonnummer te vragen. Zou hij haar ooit nog terugzien? Ze had gezegd dat ze naar de shows in Brussel en Nederland zou komen. Maar hoe groot was de kans dat Bill haar daar tussen alle fans zou vinden?

Hoe meer hij erover nadacht, hoe erger hij het vond. De gedachten aan haar stralende ogen maakten Bill een beetje verdrietig, maar tegelijkertijd ook dankbaar omdat hij haar had mogen leren kennen en zo'n mooie nacht met haar had mogen beleven.

Aangekomen in Keulen verliep alles weer volgens een vast plan. Aankomen, omkleden, de eerste Meet and Greet, nog wat chillen in de kleedkamers en dan de show zelf. En daarna nog eens een Meet and Greet.

De zin om eraan te beginnen ontbrak bij Bill volledig. Hij had tenslotte heel weinig slaap gehad en zijn gedachten zaten bij Julie. Was zij ondertussen goed thuisgekomen? Had zij het ook zo leuk gevonden als Bill? Hij zat met duizend vragen waar geen antwoord op kwam.

Natalie tikte op haar horloge om ons te laten weten dat het tijd was om naar onze eerste fan ontmoeting van de dag te gaan. Een kleine zucht ontsnapte uit Tom's mond toen hij zag dat Bill nog niet volledig was omgekleed.

Tokio Hotel betrad de zaal waar de fans zaten te wachten. Vier stoelen stonden in de spotlights klaar voor hen. De fans konden nu vragen stellen en daarna met de band op de foto gaan.

Op voorhand was afgesproken wie wanneer een fan zou uitkiezen. Vandaag zou Tom beginnen en daarna nam Bill het over.

Bill deed zoals altijd de introductie en Tom koos de eerste fan uit die haar vraag mocht stellen.

Het meisje stond op. "Kunnen jullie mij een leuk hotel aanraden om in te verblijven als jullie een show in Keulen hebben?"



Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen