"Kan ik jou op een pintje trakteren? Of zou je iets sterkers willen?" vroeg een stem achter Bill.

De tweede keer op relatief korte tijd stond Bill's hart stil. Hij kon zich niet snel genoeg omdraaien, en daar stond ze. Haar haren lagen weer perfect, en ze plukte een beetje nerveus aan haar jurkje. En een lach waarvoor iedereen zou smelten.

"Julie," zei Bill met een opgeluchte stem. "Wat ben ik blij dat ik jou hier zie."

"Ik jou ook, Bill!!" Ze plaatste zich naast Bill en wenkte naar de barman dat hij twee biertjes mocht serveren.

"Hoe komt het dat jij hier bent?" vroeg Bill meteen. "Nadat ik ben buitengezet na de Meet and Greet ben ik regelmatig naar hier gekomen. Ik heb zulke leuke herinneringen aan die avond. Het klinkt stom, maar als ik hier ben, herbeleef ik het precies opnieuw. Maar ik had nooit verwacht dat ik jou hier zou tegenkomen."

Bill was nog steeds verbaasd en antwoordde: "Ja, onze tour is net afgelopen, en Tom en ik kwamen hier voorbij met de taxi. Ik kon het niet laten om even te komen kijken. Ik hoopte dat ik jou tijdens de tour zelf zou terugzien."

"Een zekere Natalie heeft mij op een zwarte lijst laten zetten, waardoor ik het concertgebouw niet meer in kon, in geen enkel land meer. Ik ben naar België en Nederland geweest, maar ik kon maar niet in jouw buurt komen. Daarna heb ik het opgegeven. Ik voelde me al een stalker, en ik had er trouwens ook geen idee van of jij mij graag wilde terugzien."

"Heeft Natalie wat?" schreeuwde Bill uit. "Sowieso dat Harry er tussen zit! De MotherF.."

"Ik was al in de veronderstelling dat jij de opdracht had gegeven," zei Julie op een verlegen toon.

"Ooh Julie, ik zou jou nooit verbieden om naar een Tokio Hotel concert te komen. Onze avond was veel te leuk."

De glimlach die Julie naar Bill gaf zei genoeg. Deze twee hadden elkaar teruggevonden.

"Over die ene avond gesproken. Rijdt jouw trein om dit uur nog naar huis?" zei Bill lachend.

"Haha," lachte Julie. "Ik had gehoopt dat jij een goed hotel kan aanraden waar ik deze nacht kan blijven slapen." Ze knipoogde.

In een mum van tijd had Bill dezelfde kamer in het hotel kunnen boeken, en zo gingen ze daar hun gesprekken verderzetten. Hij stuurde een berichtje naar Tom dat hij zich geen zorgen hoefde te maken en hem niet moest komen zoeken of om 7 uur uit bed hoefde te halen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen