Met hun gevoelens nu op tafel, begonnen Bill en Julie voorzichtig hun relatie te verkennen. Ze hielden hun liefde voor elkaar privé, omdat ze wisten dat het anders het leven van Bill als publieke figuur in de war zou schoppen. Alleen Tom was op de hoogte en dacht er het zijne van. Een relatie met een fan zou sowieso voor problemen zorgen.

Ze genoten van kostbare momenten samen, weg van de drukte van de wereld. Bill ontdekte nieuwe inspiratie voor zijn muziek en schreef nummers die dieper waren dan ooit tevoren. Julie was zijn muze, zijn grootste bron van creativiteit.

Bill heeft nog nooit een publieke relatie gehad sinds hij de frontman van Tokio Hotel is.Voor hem is het niet de eerste keer dat hij een geheime relatie heeft, maar voor Julie was dit compleet nieuw. Het was voor haar moeilijker om tegen iedereen te zwijgen. Iedereen in haar omgeving kon zien dat zij aan het stralen was.

Julie had een 9-to-5 kantoorjob, maar haar ambities lagen elders. Ze wilde dolgraag ooit een eigen zaak oprichten. Uren kon ze enthousisast over haar plannen vertellen. Bill luisteren maar al te graag naar wat ze allemaal te vertellen had.

In een knusse hoek van een café zaten Bill en Julie met elkaar te praten. De vonk tussen hen was nog altijd aanwezig, maar het gewicht van hun geheime relatie hing nog steeds als een schaduw boven hen. Julie nam een slok van haar koffie en keek Bill met een mysterieuze glimlach aan.

"Bill, ik wil graag iets met je bespreken," begon Julie voorzichtig. "Ik denk dat het beter is als we niet langer in het openbaar afspreken."

Bill fronste zijn wenkbrauwen, verward door haar woorden. "Wat bedoel je precies? Waarom zouden we niet meer in het openbaar kunnen afspreken?"

Julie speelde wat met haar vingers en keek naar haar koffiekopje. "Het is gewoon dat ik het gevoel heb dat het te riskant wordt. Ik wil niet dat iemand ons ziet en ons geheim ontdekt."

Bill knikte begrijpend. Hij wist dat ze gelijk had. Hun geheime ontmoetingen waren een tijdbom die op elk moment kon afgaan als iemand hen samen zou zien.

"Maar wat stellen we dan voor?" vroeg Bill. "We kunnen elkaar niet gewoon opgeven."

Julie keek hem weer aan en glimlachte zachtjes. "Daarom heb ik een idee. Wat als we één keer per week in het geheim afspreken in 'onze' hotelkamer?"

Bill keek verrast op. "In een hotelkamer? Maar waarom niet gewoon bij jou thuis?"

Julie zuchtte en keek naar beneden. "Ik woon nog bij mijn ouders, en ik wil hen niet onnodig belasten met mijn geheime relatie. Bovendien is een hotelkamer anoniem, niemand zal ons daar zoeken. Het voelt veiliger."

Bill begreep haar zorgen en nam haar hand vast over de tafel. "Oké, als dat is wat jij wilt, dan doe ik dat. Ik wil onze relatie ook beschermen en als het betekent dat we in het geheim in een hotelkamer moeten afspreken, dan is dat wat we zullen doen."

Julie glimlachte dankbaar en gaf zijn hand een zachte kneepje. "Dank je, Bill. Het betekent zoveel voor me dat je dit begrijpt."

Ze spraken af om elke week op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip elkaar te ontmoeten in een hotelkamer. Het voelde een beetje als een geheime minnaarsafspraak, maar het was de enige manier om hun liefde veilig te houden.

De eerste keer dat ze elkaar in de hotelkamer ontmoetten, was het een mix van opwinding en nervositeit. Ze wisten dat ze een risico namen, maar hun liefde voor elkaar gaf hen de kracht om het te doorstaan.

Elke ontmoeting in de hotelkamer werd een kostbaar moment waar ze elkaar helemaal konden zijn zonder angst voor ontdekking. Ze deelden hun liefde, hun dromen en hun geheimen. Hoewel de situatie niet ideaal was, vonden ze troost in elkaars armen en wisten ze dat ze samen alles aankonden.

Met elke week die voorbijging, groeide hun band sterker en dieper. Ze waren vastbesloten om hun geheime liefde te beschermen, en elke ontmoeting in de hotelkamer werd een lichtpuntje in hun leven dat hen de kracht gaf om door te gaan, ongeacht de obstakels die voor hen lagen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen