Op hun vaste date avond had Bill Julie meegenomen naar een intiem restaurantje in hun hotel zelf, waar het altijd heel rustig is, hoe groot is de kans dat ze daar iemand gingen tegenkomen?

Bill en Julie zaten aan een gezellig tafeltje in het romantisch restaurant van het hotel, waar het gedempte licht en de zachte achtergrondmuziek een intieme sfeer creëerden. Ze lachten en genoten van elkaars gezelschap, zich niet bewust van het feit dat ze binnenkort betrapt zouden worden. Julie was enthousiast aan het vertellen wat er de afgelopen week op haar werk allemaal gebeurd was, en had een nieuw businessplan opgesteld waar ze heel trost op was.

Net toen ze samen van hun voorgerecht aan het genieten waren, keek Julie op en zag ze Bill's manager, Harry, binnenkomen. Haar ogen werden groot van schrik, en ze kneep onopvallend in Bill's hand om zijn aandacht te trekken.

"Bill," fluisterde ze nerveus, "Harry is hier."

Bill keek op en zag zijn manager in hun richting kijken. Hij voelde een steek van paniek, wetende dat Harry er niet achter mocht komen over hun geheime relatie. Hij probeerde kalm te blijven en glimlachte naar Julie.

"We moeten ons gewoon normaal gedragen," fluisterde Bill terug, terwijl hij zijn best deed om zijn zenuwen te verbergen.

Harry liep naar hun tafeltje toe en groette hen met een beleefde glimlach. "Hé Bill,. Wat een verrassing om jou hier te zien."

"Hey Harry," zei Bill, terwijl hij zijn best deed om ontspannen te klinken. "We hadden gewoon zin in een avondje uit."

Julie knikte instemmend, hoewel ze van binnen nog steeds nerveus was.

Harry keek verbaasd vroeg: "Met wie heb ik de eer?"

Bill knikte snel en stelde Julie voor en begon daarna een willekeurig gesprek over de nieuwe CD. Hij hoopte dat Harry niet te veel door zou vragen, omdat hij bang was dat ze zich zouden verspreken.

Terwijl ze praatten, probeerde Julie zo normaal mogelijk te doen, maar haar hart bonkte in haar keel. Ze hoopte dat Harry niets zou opmerken dat hen zou verraden.

Na een paar minuten nam Harry afscheid en wenste hen een fijne avond. Nadat hij weg was, slaakten Bill en Julie beiden een zucht van opluchting.

"Dat was dichtbij," zei Julie, haar handen nog steeds een beetje trillend.

Bill knikte en pakte haar hand vast, met een zachte glimlach. "Ja, maar we hebben het gered. We moeten gewoon voorzichtig zijn en ons bewust zijn van de situatie."

Julie knikte instemmend en gaf hem een dankbare glimlach. "Ik wil niet dat onze relatie in gevaar komt door geheimhouding, maar ik begrijp dat het nu even zo moet zijn."

"We zullen een manier vinden," zei Bill vastberaden. "Ik hou te veel van je om je te laten gaan. We zullen dit samen overwinnen."

En zo bleven Bill en Julie samen genieten van hun romantische avond, vastbesloten om hun liefde voor elkaar te beschermen en te koesteren, ondanks de uitdagingen die voor hen lagen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen