De volgende weken waren als een waas voor Bill. Hij probeerde zich te concentreren op zijn muziek en de voorbereidingen voor de nieuwe tour, maar zijn gedachten dwaalden steeds af naar Julie. Hij miste haar en de speciale momenten die ze samen hadden gedeeld.

Harry merkte de verandering in Bill op en besloot in te grijpen. Hij had ervoor gezorgd dat de foto's van Bill en Julie van het internet werden gehaald, maar hij wist dat dat niet het enige was dat zijn vriend nodig had. Op een dag, tijdens een pauze in de repetities, sprak Harry met Bill.

"Je moet verder gaan, Bill," zei Harry met een bezorgde blik. "Julie is niet langer in beeld, en je moet je richten op je carrière en de nieuwe CD die we uitbrengen."

Bill knikte langzaam, maar zijn ogen vertelden een ander verhaal. Hij wilde verder gaan, maar zijn gevoelens voor Julie hielden hem gevangen.

"We hebben een verrassing voor je," zei Harry met een mysterieuze glimlach. "Ik heb een date voor je geregeld als onderdeel van onze promotiestunt voor het nieuwe album. Je moet op date gaan met een prachtig model."

Bill keek verbaasd naar Harry. "Een date? Harry, ik ben niet in de stemming om te daten. Ik kan Julie niet uit mijn hoofd zetten."

Harry legde een hand op Bill's schouder. "Het is een eenmalige gelegenheid, Bill. Het zal je helpen om je gedachten te verzetten en je te laten zien dat er meer is dan alleen Julie. Geef het een kans."

Met tegenzin stemde Bill uiteindelijk in met de date. Hij wist dat Harry het goed bedoelde, maar hij had er weinig vertrouwen in dat dit zijn gebroken hart zou genezen.

De avond van de date naderde, en Bill voelde zich gespannen. Hij wist niet wat hij kon verwachten en of hij zich überhaupt open kon stellen voor iemand anders. Maar hij besloot om de moed bijeen te rapen en het beste ervan te maken.

Toen hij zijn date ontmoette, was hij even sprakeloos. Ze was inderdaad prachtig - met glanzend haar, hypnotiserende ogen en een stralende glimlach. Ze begroette hem hartelijk en leek erg enthousiast om hem te ontmoeten. Ze stelde zich voor al Mirthe.

De date begon aarzelend, maar geleidelijk aan voelde Bill zich meer ontspannen in het gezelschap van zijn date. Ze praatten over van alles en nog wat, en ze lachte om zijn grappen. Hij merkte dat hij zich langzaam aangetrokken begon te voelen tot haar charme. Natuurlijk merkte Bill en Mirthe dat ze omringd waren door paparazzi. Er werden minsten 1000 foto's gemaakt van hun twee.

Tijdens het dessert nam hij een moment voor zichzelf en staarde uit het raam, waar hij Julie voor zich zag. Maar het was slechts een herinnering, en hij wist dat hij verder moest gaan.

Toen de avond ten einde liep, nam Bill afscheid van zijn Mirthe en bedankte haar voor een leuke avond. Ze omhelsden elkaar beleefd, maar hij voelde geen vonk zoals hij dat bij Julie had gevoeld.

Toen hij terugkeerde naar zijn hotelkamer, zat hij nog steeds met gemengde gevoelens. Hij had een leuke tijd gehad, maar zijn hart was nog steeds niet helemaal genezen. Hij dacht aan Julie en hoeveel hij haar miste.

Maar ondanks alles wist hij dat hij door moest gaan. Tokio Hotel's nieuwe album was een succes en de tour ging bijna van start gaan. Hij concentreerde zich op zijn muziek en zijn fans, en langzaam maar zeker vervaagde de pijn van zijn verloren liefde.

Het leven ging verder, en hoewel hij Julie nooit zou vergeten, besefte hij dat het tijd was om vooruit te kijken naar wat de toekomst voor hem in petto had.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen