De dag na de date ontving Bill een berichtje van Mirthe. Zijn hart maakte totaal geen sprongetje toen hij het zag, hij kon de herinnering aan Julie niet negeren. Toch besloot hij het bericht te lezen. Mirthe bedankte hem voor de fijne avond en vertelde dat ze hem graag nog eens wilde zien. Harry had geloofd dat het maar éénmalig was om onze nieuwe CD en toer een extra boost te geven.

De onzekerheid sloeg toe. Bill wist dat hij zich niet kon blijven verschuilen achter zijn gevoelens voor Julie. Hij wilde ook niet oneerlijk zijn tegenover Mirthe. Hij besloot om raad te vragen bij zijn tweelingbroer Tom, die altijd zijn steun en toeverlaat was.

"Hey, Tom," begroette Bill zijn broer terwijl hij Tom zijn kamer binnenstapte. "Kunnen we even praten?"

"Tuurlijk, bro," antwoordde Tom met een bezorgde blik. "Wat is er aan de hand?"

Bill vertelde Tom over de date met Mirthe en de gevoelens die hij nog steeds had voor Julie. Hij uitte zijn twijfels en vertelde dat hij zich schuldig voelde omdat hij helemaal niet openstond voor een nieuwe relatie. Daar wou Bill zelfs niet aan denken.

Tom luisterde aandachtig en gaf Bill een bemoedigende glimlach. "Ik begrijp hoe lastig het voor je is, Bill. Maar je moet ook voor jezelf kiezen. Je hebt recht op geluk en liefde, en het is oké om verder te gaan. Je wist toen je iets met Julie begon dat jullie relatie nooit een schijn van kans had door ons contract"

"Ik weet het, maar het voelt zo verwarrend," zuchtte Bill. "Ik wil niet dat Mirthe gekwetst wordt, zo'n leuke meid."

"Dat begrijp ik," zei Tom. "Maar je moet haar wel eerlijkheid geven. Vertel haar over je gevoelens voor Julie, zodat ze weet waar ze aan toe is." Bill knikte, dankbaar voor de steun van zijn broer.

De woorden van Tom gaven Bill wat gemoedsrust. Hij wist dat hij Tom's advies serieus moest nemen. "Je hebt gelijk. Ik moet mijn gevoelens voor Julie een plek geven, maar ik kan mijn carrière niet verwaarlozen. Ik zal eerlijk zijn tegenover Mirthe en proberen een balans te vinden."

'Hey Mirthe, het was idd een fijne avond. Groetjes Bill'

In de drukte van de tour en de promotie van het nieuwe album, merkte Harry op dat Bill nog steeds aarzelde om meer tijd door te brengen met Mirthe. Hij zag ook hoe de pers en de fans reageerden op de geruchten over een mogelijke romance tussen Bill en Mirthe, en hij besloot in te grijpen.

"Bill, je moet meer tijd met Mirthe doorbrengen," zei Harry streng. "De fans vinden het geweldig om jullie samen te zien, en het is goed voor de publiciteit. Het zal helpen om het album nog beter te laten verkopen."

Bill zuchtte diep en voelde zich ongemakkelijk bij het idee. Hij wilde zich niet gedwongen voelen om een relatie te hebben voor de publiciteit. Maar hij begreep ook dat het deel uitmaakte van het leven als een beroemde artiest.

"Tuurlijk, ik zal proberen om meer met haar om te gaan," mompelde Bill met tegenzin.

De volgende weken ging Bill inderdaad vaker op date met Mirthe, maar zijn hart was er niet helemaal bij. Hij deed zijn best om een goede tijd te hebben en zich open te stellen voor haar, maar zijn gedachten dwaalden nog steeds af naar Julie.

Op een dag, terwijl hij een middag vrij had, besloot Bill om wat tijd voor zichzelf te nemen en een wandeling te maken in een nabijgelegen park. Toen hij langs een kiosk liep, zag hij de roddelbladen liggen. Met een zucht pakte hij er een op en begon hij door de pagina's te bladeren.

En daar zag hij het - een foto van hem en Mirthe op een romantische date, met het bijschrift: "Tokio Hotel's Bill Kaulitz heeft eindelijk de liefde gevonden!" Zijn hart sloeg over toen hij besefte dat de pers nu officieel hun verhaal oppikte.

Zijn gedachten raasden terwijl hij de roddelbladen teruglegde. Hij voelde zich verscheurd tussen zijn gevoelens voor Julie en de druk om een relatie te hebben met Mirthe voor de buitenwereld. Hij wist dat het niet eerlijk was tegenover Mirthe, maar hij voelde zich ook schuldig tegenover Julie.

De confrontatie met zijn gevoelens en de publieke druk bracht Bill aan het denken over wat hij echt wilde in het leven. Hij wist dat het tijd was om eerlijk te zijn tegenover zichzelf en anderen. De komende dagen zouden cruciaal zijn om belangrijke beslissingen te nemen over zijn toekomst en zijn hart te volgen, waar het hem ook naartoe zou leiden. Maar net in de volgende dagen ging hun nieuwe toer van start. Van een perfecte timing gesproken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen