De afgelopen weken waren voor Julie ook niet gemakkelijk geweest. Heeft ze te impuls gereageerd en Bill te snel opgegeven? Ze wilde oprecht niet dat hij zijn levenswerk in gevaar bracht voor haar.

Hoe goed ze het samen hebben gehad, ze was ervan overtuigd dat dit de beste beslissing is geweest.

Op een dag zat Julie thuis op de bank, terwijl ze doelloos door haar telefoon scrolde. Plotseling verscheen er een melding op haar scherm: een foto van Bill samen met een andere vrouw, Mirthe, op een romantische date. Ze klikte snel op de link en haar hart zakte in haar schoenen toen ze zag dat het een artikel was over Bill's nieuwe relatie.

Tranen vulden haar ogen terwijl ze het artikel las. Het voelde als een klap in haar gezicht. Ze wist dat ze geen recht had om jaloers te zijn, omdat ze Bill en Mirthe nooit als een stel had gezien, maar de pijn was overweldigend. Ze had nog steeds gevoelens voor Bill en had gehoopt dat er ooit een kans voor hen samen zou zijn.

Julie besloot om Bill een bericht te sturen, ook al wist ze niet zeker of ze het wel aankon om te praten. Haar vingers trilden terwijl ze het bericht typte: "Gefeliciteerd met je nieuwe relatie, Bill. Ik hoop dat je gelukkig bent."

Nadat ze het bericht had verzonden, liet Julie haar telefoon op de bank vallen en sloot ze haar ogen. De tranen stroomden over haar wangen terwijl ze de pijn in haar hart probeerde te verwerken.

Een paar uur later kreeg Julie een reactie van Bill. Hij schreef: "Dank je, Julie. Ik waardeer je eerlijkheid. Ik hoop dat we vrienden kunnen blijven."

Het voelde als een klap in haar gezicht. Vrienden zijn? Hoe kon ze gewoon vrienden zijn met de man van wie ze zoveel hield?

Met een gebroken hart wist Julie dat ze nu moest accepteren dat Bill zijn keuze had gemaakt. Hij had ervoor gekozen om verder te gaan zonder haar, en hoeveel het haar ook pijn deed, ze wist dat ze hem moest laten gaan.

In de dagen die volgden, probeerde Julie haar leven weer op te pakken en haar gevoelens voor Bill een plekje te geven. Het was moeilijk, maar ze wist dat het de juiste beslissing was om hun ontmoetingen te beëindigen en hem ruimte te geven om gelukkig te zijn met iemand anders.

Met de tijd vervlogen de scherpe randjes van de pijn, maar Julie kon de herinneringen aan Bill niet zomaar uitwissen. Hij had een speciaal plekje in haar hart, en dat zou altijd zo blijven.

Terwijl ze zichzelf sterkte gaf en vooruit keek, wist Julie dat ze ooit haar eigen geluk zou vinden. Het leven ging door, en wie weet wat de toekomst voor haar in petto had. Ze hoopte dat ze ooit de juiste persoon zou ontmoeten die haar hart opnieuw zou vullen met liefde en geluk.

"Hey Julie" stuurde Nelly "Ik heb net twee tickets gekocht voor de komende Tokio Hotel toer! VIP tickets zelfs, ik kan niet wachten om te gaan!!!"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen