Het concert was in volle gang, en de opwinding vulde de lucht terwijl Tokio Hotel op het podium stond en hun beste nummers speelde. Na het laatste nummer, kondigde Bill aan dat er een speciale meet-and-greet was voor de VIP-fans.

Na dat de band zich verfrist had kwam Natalie hun halen voor de meet and greet.
"Hey iedereen! Bedankt dat jullie hier zijn en dat jullie ons steunen. We hebben echt de beste fans ter wereld!" riep Bill enthousiast uit.

Een paar handen gingen omhoog in de menigte, en Bill koos een fan uit om een vraag te stellen. Hij beantwoordde hun vraag met een grote glimlach en nam nog een paar andere vragen van verschillende fans.

Toen zag hij haar, tussen de menigte. Julie zat daar met een glimlach op haar gezicht, en haar aanwezigheid alleen al liet zijn hart sneller kloppen. Hij wist niet wat hij moest doen, want hij wilde niet dat de andere fans zouden merken dat er iets tussen hen was.

Tom, die naast Bill stond, zag zijn reactie en trok voorzichtig aan zijn T-shirt als een waarschuwing om in zijn rol te blijven. Bill haalde diep adem en ging door met het beantwoorden van vragen.

Na een paar meer vragen gesteld te hebben, wees Bill naar Julie. "Jij daar, met de geweldige glimlach. Heb je een vraag voor ons?"

Julie was even van haar stuk gebracht, maar herstelde zich snel. "Ja, Bill. Wat is het meest memorabele moment voor jou tijdens deze tour?"

Bill glimlachte naar haar en voelde een lichte grijns op zijn gezicht verschijnen. "Het meest memorabele moment is waarschijnlijk de eerste show van deze tour. Het is altijd zo'n geweldig gevoel om op het podium te staan en onze muziek te delen met onze fans. Het blijft elke keer een bijzondere ervaring."

Julie knikte en glimlachte oprecht. "Bedankt voor je antwoord, Bill. Het was geweldig om jullie hier te zien optreden."

Bij het foto moment stond Julie tussen Tom en Bill in. Bill kon de spanning tussen hen voelen terwijl hun handen elkaar heel even raakten. Hij wilde iets zeggen, maar Tom gaf hem een subtiele knipoog als teken dat hij zich moest inhouden.

"Bedankt voor de foto," zei Julie snel en ze liep weg voordat Bill iets kon zeggen.

Hij staarde haar na, en zijn hart voelde zwaar. Hij wilde haar vertellen hoe hij zich voelde, maar hij wist dat het op dat moment niet gepast was. Hij zou zijn tijd moeten afwachten en hopen dat het ooit goed zou komen tussen hen.

Met gemengde gevoelens ging hij door met de meet-and-greet en ontmoette hij nog meer enthousiaste fans. Maar Julie's aanwezigheid bleef in zijn gedachten, en hij kon niet wachten om haar weer te zien en te praten wanneer de tijd er rijp voor was. Stiekem hoopte hij dat Julie in dat ene steegje op hem ging wachten.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen