Het was al weken geleden sinds Bill voor het laatst Julie gezien had in het steegje. Hij had haar gebeld, talloze berichtjes gestuurd en was zelfs naar haar appartement gereden, maar ze weigerde de deur voor hem te openen. Al zijn pogingen om met haar in contact te komen waren tevergeefs.

Met een zwaar hart besloot Bill uiteindelijk om zijn pogingen op te geven. Hij begreep dat Julie haar redenen had om hem te vermijden en dat hij haar beslissing moest respecteren. Het voelde als een klap in zijn gezicht, maar hij wist dat hij geen andere keuze had dan haar met rust te laten.

Die avond zat Bill alleen in zijn appartement, omringd door de stilte. Hij staarde naar zijn telefoon, wetende dat hij nog steeds de drang voelde om Julie een bericht te sturen. Maar hij wist dat hij het niet kon doen. Hij wilde haar niet nog meer van streek maken of haar het gevoel geven dat hij haar achterna zat.

Met een zucht legde hij zijn telefoon neer en liet zijn hoofd in zijn handen zakken. Hij voelde zich verscheurd en eenzaam, wetende dat hij de persoon van wie hij het meest hield had verloren. Hij had nooit gewild dat hun geheime relatie zo zou eindigen, maar hij wist dat hij geen controle had over de situatie.

De dagen verstreken en Bill probeerde door te gaan met zijn leven, maar zijn gedachten bleven bij Julie. Hij miste haar en verlangde naar haar aanwezigheid, maar hij moest zichzelf eraan herinneren dat hij haar ruimte moest geven en haar beslissing moest respecteren.

Op een avond, terwijl hij op het balkon van zijn appartement stond en naar de sterren staarde, kwam er een vlaag van acceptatie over hem. Hij wist dat hij verder moest gaan zonder Julie en dat hij zijn leven opnieuw moest opbouwen. Het was niet gemakkelijk, maar hij wilde niet blijven vasthouden aan iets dat misschien nooit meer zou gebeuren.

Met een vastberaden blik keek Bill naar de nachtelijke hemel en nam hij een diepe adem. Hij wist dat het tijd was om door te gaan, om zijn hart te helen en te zien wat de toekomst voor hem in petto had.

Enkele dagen later zat Bill in de kleedkamer van de concertzaal, omringd door de andere bandleden van Tokio Hotel. Harry keek hem serieus aan en zei: "Bill, we moeten serieus praten over Mirthe. De pers blijft ons volgen en als je niet iets serieus met haar begint, zullen de geruchten nooit stoppen."

Bill zuchtte diep en voelde de druk op zijn schouders. Hij wist dat Harry gelijk had - de geruchten over zijn relatie met Mirthe waren overal en het begon een negatieve invloed te hebben op de band. Maar het probleem was dat hij Mirthe niet graag zag. Ze waren in een haastige relatie beland vanwege de druk van de media en Harry.

"Ik weet het, Harry, maar ik heb mijn twijfels over ons," antwoordde Bill eerlijk.

Tom keek op van zijn telefoon en keek bezorgd naar zijn broer. "Maar Bill, als je dit niet doet, kan het de band schaden. We moeten de reputatie van Tokio Hotel beschermen."

Bill sloeg zijn ogen neer, wetende dat Tom gelijk had. Hij wilde niet dat zijn persoonlijke leven de band in gevaar zou brengen.

"Oké, ik zal het proberen," zei Bill uiteindelijk met tegenzin. "Ik zal proberen om meer tijd met haar door te brengen en het serieus te nemen."

Harry glimlachte tevreden en klopte Bill op de schouder. "Goed zo, Bill. Het zal goed komen, je zult zien."

De dagen die volgden waren moeilijk voor Bill. Hij probeerde om meer tijd met Mirthe door te brengen en zich open te stellen voor haar, maar zijn gevoelens waren niet echt. Hij voelde zich schuldig omdat hij haar aan het lijntje hield en wist dat dit niet eerlijk was tegenover haar.

Op een avond gingen Bill en Mirthe uit eten, en hij probeerde zijn best te doen om een goed gesprek met haar te voeren. Maar hoe meer ze praatte, hoe meer hij zich realiseerde dat ze niet echt bij elkaar pasten. Hij voelde zich leeg en ongelukkig, wetende dat hij zijn eigen gevoelens aan het negeren was omwille van de band.

Na het eten nam hij Mirthe mee naar huis en zei hij gedag met een kus op haar wang. Hij voelde zich schuldig, wetende dat hij haar gevoelens aan het manipuleren was. Maar hij voelde zich ook gevangen in een situatie waar hij geen controle over leek te hebben.

Toen hij weer in zijn eigen appartement was, zakte Bill neer op de bank en staarde voor zich uit. Hij voelde zich gevangen in een relatie die hij niet wilde en zag geen uitweg. Hij wist dat hij zijn gevoelens niet langer kon negeren en dat hij eerlijk moest zijn tegenover zichzelf en Mirthe. Eerlijk of niet, door zijn contract bij Tokio Hotel had hij geen andere uitweg.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen