Anderhalf jaar waren voorbijgegaan sinds Bill en Mirthe samenwoonden in hun nieuwe appartement. Tokio Hotel was ondertussen wereldberoemd geworden, en hun carrière had inderdaad een boost gekregen door de media-aandacht rond hun relatie. Maar ondanks het succes en de roem voelde Bill zich nog steeds ongelukkig in zijn relatie met Mirthe.

Op een dag, terwijl hij onderweg was naar een belangrijke vergadering, reed hij langs het café en het hotel waar hij ooit zulke mooie herinneringen had gemaakt met Julie. Het bracht een golf van emoties naar boven, en hij kon niet anders dan aan haar denken. Hij had Julie inmiddels uit zijn hoofd kunnen zetten, maar soms kwamen die herinneringen onverwacht terug. Hij had haar ook niet meer gezien op de vele shows die Tokio Hotel ondertussen gegeven had.

Het was een drukke periode voor de band, en Bill was bijna nooit thuis. Hij zag Mirthe maar zelden en voelde zich steeds meer verwijderd van haar. Ze was een veeleisend persoon die altijd haar zin wilde krijgen, en Bill gaf vaak toe om de vrede te bewaren. Maar dit gedrag begon steeds meer aan hem te knagen, en hij voelde zich gevangen in een relatie waarin hij niet gelukkig was.

Op een avond kwam Bill laat thuis na een lange dag, en hij merkte dat Mirthe boos op hem was. Ze begon meteen te klagen over het feit dat hij zo weinig tijd met haar doorbracht en dat hij altijd maar aan het werk was.

"Ik mis je, Bill," zei ze met een geïrriteerde ondertoon. "Wanneer gaan we eindelijk eens samen iets leuks doen?"

Bill zuchtte, wetende dat hij haar niet langer in spanning kon houden. "Mirthe, ik moet je iets vertellen. Binnen een paar dagen vertrekken we naar Italië. Jij hebt daar een belangrijke catwalk, en ik ben uitgenodigd voor interviews en andere verplichtingen. Het spijt me dat ik niet eerder de tijd heb gehad om hierover te praten."

Mirthe's gezicht lichtte op bij het nieuws. "Echt waar? Dat is geweldig! Ik kan niet geloven dat we naar Italië gaan, dit is een geweldige kans voor ons beiden!"

Bill glimlachte geforceerd, maar van binnen voelde hij een knoop in zijn maag. Hij vond het idee om naar Italië te gaan met Mirthe niet prettig, maar hij besloot zijn gedachten even te ordenen en ging op een wandeling in Berlijn.

Tijdens de wandeling zag Bill een nieuwe winkel, een boekenwinkel. De naam van de winkel was "Dream Pages", en iets trok hem naar binnen. Het voelde als een bekend gevoel, alsof het lot hem naar deze plek had geleid.

Toen hij de winkel binnenliep, zag hij een vrouw achter de toonbank staan. Het duurde even voordat hij haar herkende, maar toen drong het tot hem door. Het was Julie, en ze was bezig met een klant. Hij twijfelde even of hij haar wel zou storen, maar hij wist dat dit misschien wel het juiste moment was om met haar te praten. Terwijl hij wachtte tot Julie klaar was, verscheen een medewerkster van de zaak voor zijn neus en vroeg of ze hem kon helpen.

"Ik wil graag met de zaakvoerster spreken," zei Bill vriendelijk. "Kan ik even met Julie praten?"

Het meisje knikte begrijpend en gebaarde naar Julie dat ze even moest komen. Julie keek verbaasd op toen ze hem zag. Met een bang hartje kwam ze naar hem toe.

"Hé, Bill," zei ze zachtjes.

Bill glimlachte naar haar en feliciteerde haar met haar eigen zaak. "Gefeliciteerd, Julie. Ik ben echt trots op je, dat je je droom hebt waargemaakt."

Julie glimlachte en bedankte hem. "Dank je wel, Bill. Het was een hele reis om hier te komen, maar ik ben zo blij dat het eindelijk is gelukt."

Hij keek haar aarzelend aan en vroeg toen: "Heb je misschien tijd om een hapje te gaan eten? Ik zou graag even bijpraten."

Julie keek even bedenkelijk. "Het spijt me, Bill, maar ik heb al lunchplannen met iemand anders."

Op dat moment kwam er een man de zaak binnen, recht naar Julie toe. Hij gaf haar een kus op de mond en begroette Bill vriendelijk.

"Goeiemiddag," zei de man.

Michael keek liefdevol naar Julie. "Bedankt om mijn winkel een bezoekje te brengen. Als je nog vragen hebt, kun je bij mijn collega terecht." Zei Julie tegen Bill

Bill knikte begrijpend en probeerde zijn teleurstelling te verbergen. "Oké, veel plezier dan. Het was goed om je weer te zien, Julie." Julie glimlachte en bedankte hem opnieuw.

Bill kon niet voorkomen dat een steek van jaloezie zijn hart trof toen hij Julie en Michael zag kussen. Hij wist dat hij geen recht had om jaloers te zijn; hij had immers zijn keuze gemaakt en een relatie met Mirthe aanvaard omwille van de band en hun carrière. Maar toch, het beeld van Julie met een andere man raakte hem diep van binnen.

Terwijl hij door de straten van Berlijn liep, probeerde Bill zijn gevoelens te begrijpen. Hij had Julie nooit echt uit zijn hoofd kunnen zetten, en nu werd hij geconfronteerd met het feit dat ze verder was gegaan met haar leven. De gedachte dat hij haar misschien voor altijd kwijt was, deed hem pijn.

In zijn hart wist hij dat hij iets moest bedenken om haar terug te winnen. Hij moest eerlijk zijn tegenover zichzelf en zijn gevoelens onder ogen zien. Als hij Julie terug wilde, moest hij alles op alles zetten en haar laten zien hoeveel ze voor hem betekende.

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    Ja na anderhalf jaar... 🥺❤️

    9 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen