Bill staarde Harry met grote ogen aan toen hij hoorde wat hij net had gezegd. "Een verloving? In Italië?" stamelde Bill, zijn hart bonzend in zijn keel. Hij kon zijn oren bijna niet geloven. Het idee om zich te verloven met Mirthe voelde als een te grote stap, en hij had het gevoel dat hij daarmee zijn eigen gevoelens en die van Julie volledig zou negeren.

Mirthe keek opgewonden naar Harry en knikte instemmend. "Ja, we hebben er lang over gepraat en het voelt als het juiste moment. Het zou geweldig zijn om onze verloving te vieren in het prachtige Italië, toch?"

Bill kon zijn ogen niet van Mirthe afhouden terwijl ze sprak. Hij zag hoe ze naar Harry keek met een bepaalde blik, en hij kon niet ontkennen dat hij een zekere lust in Harry's ogen zag. Zijn eigen onzekerheid en twijfels werden alleen maar versterkt door wat hij zag.

"Ik weet het niet, Mirthe," zei Bill aarzelend. "Het voelt gewoon niet goed om dit te doen. Ik wil geen verloving in scène zetten voor publiciteit. Het is niet eerlijk tegenover onszelf"

Harry rolde met zijn ogen en legde een hand op Bills schouder. "Kom op, Bill. Dit is een geweldige kans voor ons. Het zal perfect uitkomen voor onze nieuwe CD-release en de tour. Fans zullen het geweldig vinden. En bovendien, het is niet zoals je van gedachten kunt veranderen nu we dit hebben gepland."

Bill voelde zich in een hoek gedreven en verscheurd tussen zijn eigen gevoelens en de druk van Harry en Mirthe. Hij wist dat dit niet de juiste manier was om een verloving aan te gaan, maar hij voelde zich machteloos.

Mirthe glimlachte verleidelijk naar Bill en kwam dichterbij. "Denk aan alles wat we samen hebben bereikt en alles wat we nog kunnen bereiken, Bill. Dit is een kans van je leven. En denk aan hoe gelukkig ik zal zijn als ik eindelijk de vrouw van Bill Kaulitz kan zijn."

De woorden raakten Bill diep en hij voelde zich verscheurd tussen zijn verantwoordelijkheden en zijn eigen geluk. Hij wist dat hij niet verder kon gaan op deze manier, maar hij voelde zich gevangen.

Uiteindelijk, onder de druk van Harry en Mirthe, stemde Bill in met het idee van een verloving in Italië. Maar diep van binnen wist hij dat hij zichzelf en Julie onrecht aandeed. De komende dagen in Italië zouden cruciaal worden voor Bill om zijn gevoelens en zijn toekomstige pad te overdenken, en hij hoopte dat hij de kracht zou vinden om de juiste beslissing te nemen, ongeacht de gevolgen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen