Het marketingteam had het huwelijksaanzoek tot in de puntjes uitgewerkt. Van het perfecte moment tot de romantische locatie in Italië, alles was zorgvuldig gepland om de aandacht van de wereld op de frontman van Tokio Hotel te vestigen. Voor de buitenwereld leek het sprookjesachtig, maar voor Bill was het een nachtmerrie geworden.

In de dagen voor het vertrek naar Italië voelde Bill zich gevangen in een verstrikt web van leugens. Hij had het gevoel dat hij zichzelf volledig was kwijtgeraakt in de roem en het succes, en hij wist niet meer wie hij werkelijk was. De druk om de perfecte verloofde te zijn voor Mirthe was overweldigend, en zijn gevoelens voor Julie bleven hem achtervolgen.

Op de dag van vertrek kon Bill niet anders dan een tussenstop maken bij de winkel van Julie. Hij wilde haar nog één keer zien, zelfs als het hem zou confronteren met de waarheid waar hij voor wegrende.

Hij keek door het raam en zag Julie stralend lachen naar Michael. Een steek van jaloezie trof hem diep vanbinnen. Hij had nooit gewild dat Julie zo gelukkig was met een ander, maar hij wist dat het zijn eigen schuld was. Hij had haar losgelaten en nu was ze verdergegaan zonder hem.

Zijn hart bonsde in zijn keel toen Julie plotseling recht in zijn ogen keek. Hij voelde zich betrapt, alsof ze kon zien dat hij nog steeds aan haar dacht. Zonder nog een moment te aarzelen, maakte Bill dat hij wegkwam van de winkel. Hij kon het niet aan om haar onder ogen te komen en te moeten vertellen over zijn verloving met Mirthe.

Terug in zijn appartement staarde hij naar de ring die hij bij zich had om Mirthe ten huwelijk te vragen. Hij kon het niet, hij wilde het niet. Maar hij voelde zich gevangen in een web van leugens en verplichtingen. Het marketingteam had alles zo perfect uitgedacht, en hij kon zichzelf er niet meer uittrekken.

Hij wist dat hij Tokio Hotel niet wilde opgeven, het was zijn levenswerk en zijn passie. Maar hij voelde zich ook verloren en verward, niet wetende welke keuze hij moest maken.

In een moment van wanhoop belde hij Tom op, "Pff, al die dingen die ik voor Tokio Hotel moet doen."

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen