De dag van vertrek naar Italië was aangebroken en Bill voelde zich gespannen terwijl hij zich klaarmaakte voor de reis. Hij kon niet ontkennen dat hij zich gevangen voelde in een web van leugens en verplichtingen. De perfect gechoreografeerde verloving met Mirthe hing als een donkere wolk boven zijn hoofd, terwijl zijn gedachten steeds weer afdwaalden naar Julie.

Op weg naar de luchthaven zat Bill zwijgend in de auto naast Mirthe. Ze was opgewonden en vol energie, maar Bill kon zich niet in dezelfde stemming brengen. De paparazzi volgden hen op de voet, en hij moest zichzelf dwingen om een glimlach op zijn gezicht te toveren voor de camera's.

Eenmaal op de luchthaven werden ze omringd door fotografen en fans die hun aandacht opeisten. Het voelde als een circus, en Bill voelde zich overweldigd door alle aandacht. Mirthe leek echter helemaal in haar element te zijn en poseerde glimlachend voor de camera's.

Bill probeerde zich te concentreren op het moment en de geplande verloving, maar zijn gedachten bleven bij Julie. Hij wilde zo graag met haar praten, haar uitleggen wat er was gebeurd en hoeveel hij haar had gemist. Maar hij wist dat het niet het juiste moment was, niet met al die ogen die op hem gericht waren.

Terwijl ze incheckten voor hun vlucht, hield Bill zijn gsm stevig vast. Hij had Julie proberen te bellen en berichten gestuurd, maar ze reageerde niet. Hij voelde zich verscheurd, wetende dat hij de waarheid moest vertellen, maar ook dat het zijn hele wereld op zijn kop zou zetten.

Ze namen plaats in de VIP-ruimte van de luchthaven, omringd door een deel van de crew van Tokio Hotel. Bill staarde naar zijn gsm en vroeg zich af wat hij moest doen. Moest hij alles opbiechten en de gevolgen onder ogen zien? Of moest hij blijven zwijgen en doorgaan met de leugen die hem was opgedrongen?

De paparazzi hadden hun zinnen gezet op het koppel, en de flitsen van de camera's leken niet te stoppen. Mirthe streek met haar hand over een ring die ze droeg, en er verscheen een brede glimlach op haar gezicht. Ze was in haar nopjes met de aandacht en de aanstaande verloving die eraan zat te komen.

Terwijl Bill op zijn gsm staarde, hoorde hij plotseling zijn naam luidkeels roepen. Hij keek op en zag Julie in de menigte staan. Haar ogen ontmoetten die van hem, en hij voelde een steek van verlangen. Hij wilde naar haar toe rennen, haar vasthouden en nooit meer loslaten.

Maar voordat hij de kans kreeg om iets te zeggen, werd hij vastgegrepen door iemand van de crew. "We moeten gaan, Bill. Het vliegtuig wacht," fluisterde de man gehaast.

Bill probeerde los te komen, maar het was tevergeefs. Hij zag hoe Julie door de beveiliging werd weggetrokken, terwijl ze zijn naam bleef roepen. ""Bill, alsjeblieft, ik moet met je praten! Laat me alsjeblieft tot bij je komen!"

Zijn hart brak bij het zien van haar vertwijfelde blik, maar hij kon niets doen. Hij werd gedwongen om naar het vliegtuig te gaan, zonder een woord te kunnen zeggen.

Eenmaal aan boord voelde Bill zich verslagen en machteloos. Zijn gsm werd afgepakt en Mirthe keek hem vragend aan. "Wie was dat, Bill? En waarom riep ze jouw naam?"

Bill slikte moeizaam en zei: "Het is niets, gewoon een fan. Laat het maar rusten." Het verbaasde Bill dat Mirthe niet meer wist wie ze was. Ze hadden elkaar al eens vluchtig gezien in dat ene steegje in Berlijn.

Maar Mirthe leek niet overtuigd. Ze fronste haar wenkbrauwen en keek naar hem alsof ze door zijn leugens heen kon kijken. "Het is precies of ik haar al eerder heb gezien."

"Mirthe, ik... het spijt me," mompelde Bill, niet wetende wat hij anders kon zeggen.

Ze keek hem met een blik vol verwarring aan en zei niets meer. De rest van de vlucht verliep in stilte, terwijl Bill worstelde met zijn gevoelens en zijn beslissingen.

Het web van leugens waarin hij was verstrikt, leek alleen maar groter te worden, en hij wist dat hij niet langer kon blijven zwijgen. Hij moest de waarheid onder ogen zien, zelfs als dat betekende dat zijn wereld zou instorten. Maar voor nu, zat hij vast in een vliegtuig naar Italië, met zijn gedachten en zijn hart bij Julie, terwijl zijn ware gevoelens voor Mirthe steeds meer begraven werden onder de druk van de buitenwereld.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen