Eenmaal aangekomen in Italië, voelde Bill zich onrustig en verward. Hij wilde niets liever dan naar huis gaan, naar Julie, maar zijn gsm werd hem ontnomen en hij werd constant in de gaten gehouden door Harry. De druk om de verloving met Mirthe te laten doorgaan was overweldigend, en Bill voelde zich verstikt door de situatie waarin hij gevangen zat.

Harry was meteen naar Italië gevlogen zodra hij hoorde dat Julie had geprobeerd om Bill te spreken. Hij wist dat dit de perfecte gelegenheid was om de verloving te laten doorgaan en hij zou er alles aan doen om dat te bereiken, koste wat het kost. Hij hield Bill nauwlettend in de gaten en zorgde ervoor dat Julie op een afstand werd gehouden.

Terwijl Mirthe zich druk bezig hield met de voorbereidingen voor haar catwalkshow, voelde Bill zich steeds meer verloren. Hij wist dat hij met Julie moest praten, maar hij kon niet eens bij zijn gsm om haar te bereiken. Hij smeekte Harry om zijn gsm terug te geven, maar Harry bleef onverbiddelijk.

"Je kunt nu niet met haar praten, Bill," zei Harry met een strenge blik. "We moeten ons focussen op de verloving en de show. Dat is waar alles om draait."

Bill wist dat hij weinig keus had, maar zijn verlangen om met Julie te praten werd met de minuut sterker. Hij besloot om Harry te overtuigen om hem met Tom te laten bellen. Tom was altijd zijn steun en toeverlaat geweest, en Bill wist dat hij hem kon vertrouwen.

"Harry, alsjeblieft, je moet me helpen," smeekte Bill. "Mag ik aub met Tom bellen? Hij is degene die mij nog een beetje kan kalmeren in de deze situatie."

Harry keek hem even aarzelend aan, maar zag toen de wanhoop in de ogen van zijn vriend. Uiteindelijk stemde hij toe en belde hij Tom op. Hij legde de situatie uit en smeekte Tom om met Julie te praten.

Tom was geschokt door wat hij hoorde en beloofde meteen om Julie op te sporen en met haar te praten. Hij wist dat Bill dit nodig had, dat hij de waarheid moest onthullen en eerlijk moest zijn over zijn gevoelens.

Terwijl Tom op zoek ging naar Julie, voelde Bill een mix van hoop en angst. Hij wist dat het moment van de waarheid naderde, dat hij niet langer kon blijven zwijgen. Hij moest eerlijk zijn tegenover Mirthe, tegenover Julie en vooral tegenover zichzelf.

De dag van de catwalkshow van Mirthe brak aan, en Bill voelde zich gespannen en nerveus. Hij wist dat hij op het punt stond om een beslissing te nemen die zijn leven voor altijd zou veranderen.

Terwijl de show begon en Mirthe straalde op de rode loper, voelde Bill zich verscheurd.
Bill voelde de ring zwaar in zijn zak drukken terwijl hij naar Mirthe keek op de rode loper. Een gevoel van vastberadenheid overspoelde hem. Hij wist dat hij na de show met haar zou moeten praten en een einde moest maken aan hun relatie. Hij kon niet langer leven in een leugen, niet langer zijn eigen gevoelens negeren.

Na de show stond Bill klaar om naar Mirthe toe te gaan, om haar te vertellen dat hij niet met haar wilde trouwen, dat hij niet van haar hield. Maar toen gebeurde het onverwachte.

Mirthe toonde aan alle camera's een diamanten ring en kondigde aan dat Bill haar ten huwelijk had gevraagd. De woorden sloegen in als een bom en Bill was in shock. Hij kon niet geloven wat hij hoorde. Dit was niet wat hij had gepland, dit was niet wat hij wilde.

Mirthe kuste hem liefdevol en Bill liet het allemaal gebeuren, maar hij was te verdoofd om te reageren. Hij voelde zich als een marionet in de handen van Harry en het marketingteam, alsof hij geen controle had over zijn eigen leven.

De pers en fans waren in extase en de berichten over het verloofde paar gingen viraal. Maar in het diepst van zijn hart wist Bill dat dit niet echt was. Het was een leugen, een toneelspel om de buitenwereld tevreden te stellen.

Na de show werd Bill weggeleid door Harry en de rest van de crew. Hij voelde zich verstikt en wist dat hij hier zo snel mogelijk weg moest. Hij moest naar Julie, naar de enige persoon die zijn hart echt toebehoorde.

In een moment van helderheid besloot Bill om actie te ondernemen. Hij zou Mirthe confronteren en de waarheid vertellen, ook al wist hij dat het haar zou kwetsen. Hij kon niet langer leven in een leugen en hij kon niet met haar trouwen zonder echt van haar te houden.

Op weg naar Mirthe's kleedkamer voelde Bill een mix van angst en vastberadenheid. Hij wist dat dit het moment van de waarheid was, dat hij zijn leven in eigen handen moest nemen en de juiste keuze moest maken.

Maar toen hij de kleedkamer binnenliep, zag hij Mirthe omringd door een team van stylisten en ontwerpers. Ze straalde van geluk en opwinding, alsof ze de gelukkigste vrouw op aarde was.

"Bill, lieverd, kom hier!" riep ze uit, haar handen uitstrekkend naar hem.

Bill voelde een knoop in zijn maag. Hij wist dat hij dit niet kon doen, niet hier en niet nu. Hij kon haar niet voor heel de wereld afwijzen, niet op deze manier.

"Ik... ik moet je iets vertellen," stamelde Bill, terwijl hij worstelde om de juiste woorden te vinden.

Mirthe keek hem verwachtingsvol aan, haar ogen glinsterden van blijdschap. Maar voordat Bill de kans kreeg om te spreken, werd hij onderbroken door Harry.

"Bill, we moeten nu gaan. De pers wacht op ons," zei Harry met een strenge blik.

Bill voelde zich verslagen en machteloos. Hij wist dat hij niet langer kon blijven liegen, maar hij kon het ook niet op deze manier beëindigen. Hij moest een plan bedenken, een manier om de waarheid te vertellen zonder de hele wereld in te storten.

Met een zwaar hart liet Bill zich meenemen door Harry, wetende dat hij nu nog dieper verstrikt was geraakt in het web van leugens en intrige.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen