Tom voelde zijn telefoon trillen in zijn zak. Hij trok zijn gsm tevoorschijn en zag dat het een telefoontje was van Bill. Zijn hart sloeg over en hij nam meteen op, zich afvragend wat zijn broer te zeggen had.

"Tom? Ik moet met Julie praten," zei Bill met een ongewoon serieuze toon in zijn stem. "Kan je alsjeblieft naar haar winkel gaan en met haar praten? Ik weet dat ik haar niet kan zien, maar ik wil dat ze weet dat ik haar nodig heb."

Tom voelde een brok in zijn keel. Hij wist dat dit moment zou komen en hij had gehoopt dat hij het niet hoefde te doen. Eerder die dag had hij een telefoontje gekregen van Harry, die hem de opdracht had gegeven om precies het tegenovergestelde te doen - om Julie te vertellen dat ze Bill gerust moest laten en dat hij gelukkig was met Mirthe.

Tom slikte zijn emoties weg en stemde toe, wetende dat hij nu een zware taak had. Hij moest kiezen tussen zijn broer en zijn band, tussen het beschermen van Tokio Hotel en het breken van het hart van Julie.

Met een bang hartje stapte Tom de winkel van Julie binnen en zag haar gestresseerd door de winkel lopen. Hij benaderde haar voorzichtig en zag dat ze hem niet meteen herkende. Maar toen ze hem begroette, wist ze meteen wie hij was.

"Tom, wat doe jij hier?" vroeg Julie verbaasd. "Is er iets met Bill gebeurd?"

Tom voelde de woorden in zijn keel stokken. Hij wist dat dit niet makkelijk zou worden, maar hij moest doorzetten.

"Julie, ik moet je iets vertellen," begon Tom met een zachte stem. "Bill is in orde, maar... het spijt me, maar ik denk dat het beter is als je hem met rust laat. Een relatie met een fan kan ons allemaal schaden, en we kunnen het ons niet permitteren om in de schijnwerpers te staan met iemand die zo dicht bij ons staat."

Julie staarde hem geschokt aan, tranen vormden zich in haar ogen. "Wat bedoel je? Moet ik Bill opgeven? Moet ik hem echt loslaten?"

Tom knikte langzaam, wetende dat hij haar hart brak. "Het spijt me, Julie, echt waar. Ik begrijp dat dit moeilijk is voor jou, maar soms moeten we moeilijke keuzes maken voor het grotere goed."

Terwijl Tom sprak, voelde hij de last van de woorden die hij eerder van Harry had gehoord. Maar hij had geen keus, hij moest dit doen om Tokio Hotel te beschermen.

Julie zakte neer op een stoel, haar handen trilden terwijl ze haar gsm pakte en het nieuws van de verloving zag verschijnen. Ze besloot hem een berichtje te sturen. 'Liefste Bill, negeer mijn vorige berichtjes aub. Ik wist niet wat mij bezielde om naar de luchthaven te komen. Ik dacht toen ik jou door de raam zag kijken dat ik onze klik nog nooit zo sterk gevoeld had. Ik weet nu dat ik mis ben. Je hebt toen voor Tokio Hotel gekozen, en dit zal je altijd doen. Ik wens je alle geluk en liefde met Mirthe toe en ik weet zeker dat jullie een droomhuwelijk gaan hebben. Zoek me niet meer op Bill, want dit is te pijnlijk voor mij. Ik blokkeer je nummer. Ik hoop dat je weet dat ik nooit gestopt ben om van jou te houden. Liefs Julie'

Tranen stroomden over Julie's wangen terwijl ze het berichtje naar Bill stuurde. Het voelde als een afscheid, een einde van iets dat zo mooi had kunnen zijn.

Tom voelde zich verscheurd. Hij wist dat hij zijn broer pijn had gedaan en dat hun vriendschap misschien nooit meer hetzelfde zou zijn als hij hierachter zou komen. Maar hij hoopte dat Bill uiteindelijk zou begrijpen dat hij dit deed uit liefde en bezorgdheid.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen