Een paar maanden na de breuk met Bill was Julie het beu op thuis zielig en alleen op haar appartement te zitten. 'Hey Nelly, gaan we uit deze avond?'
Ze wist maar al te goed dat Nelly geen enkele kans liet liggen om uit te gaan.

Julie en Nelly liepen door de bruisende straten van Berlijn, op zoek naar een leuke plek om uit te gaan. De stad was levendig en vol energie, en de vriendinnen waren vastbesloten om een geweldige avond te hebben.

"Julie, laten we hier naartoe gaan!" riep Nelly enthousiast, terwijl ze wees naar een levendige bar met muziek die door de open deuren stroomde.

Julie glimlachte en knikte. Ze volgden de muziek en gingen de bar binnen. De sfeer was feestelijk, met mensen die dansten en lachten. Julie voelde de opwinding in de lucht terwijl ze naast Nelly aan de bar ging zitten.

Terwijl ze van hun drankjes genoten, viel Julie's blik op een man aan de andere kant van de bar. Hij had een vriendelijke glimlach en zijn ogen lichtten op toen hij hun kant op keek. Hij leek op te gaan in een gesprek met een groep mensen, maar Julie kon haar ogen niet van hem afhouden.

Nelly merkte haar interesse en gaf haar een speelse por. "Heb je je oog laten vallen op iemand daar?"

Julie lachte en haalde haar schouders op. "Misschien... hij ziet er wel leuk uit."

Nelly grijnsde. "Nou, waarom spreek je hem niet aan? Ga ervoor, Jules!"

Aangemoedigd door Nelly, besloot Julie de stoute schoenen aan te trekken. Ze stapte op de man af en glimlachte naar hem. "Hoi, ik ben Julie."

De man keek verrast op en zijn glimlach verbreedde zich. "Hallo, Julie. Ik ben Michael."

Het gesprek vloeide gemakkelijk, en Julie en Michael raakten al snel in een diepgaand gesprek verwikkeld. Ze ontdekten dat ze veel gemeen hadden, dezelfde interesses en passies deelden. Julie voelde zich op haar gemak bij Michael, alsof ze hem al jaren kende.

Terwijl de avond vorderde, dansten ze samen op de muziek en lachten ze om elkaars grappen. Julie voelde zich levendig en gelukkig, alsof er een nieuwe deur voor haar was geopend.

Toen de nacht ten einde liep, stond Michael op het punt om te vertrekken. Hij keek Julie aan met een serieuze blik. "Julie, ik vond het geweldig om je te ontmoeten. Mag ik je nummer? Misschien kunnen we nog eens afspreken?"

Julie voelde een opwinding door haar heen gaan terwijl ze haar nummer aan Michael gaf. Ze wist dat er iets bijzonders aan de hand was, dat dit meer was dan zomaar een ontmoeting in een bar.

En zo begon Julie's relatie met Michael, een man die op het juiste moment in haar leven was verschenen. Hij zei de juiste woorden, op het juiste moment, en had haar hart weten te veroveren. Maar diep vanbinnen wist Julie dat hij altijd een vervanging voor iets anders was geweest, een tijdelijke oplossing voor de leegte die Bill had achtergelaten.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen