Een aantal weken waren voorbijgevlogen sinds dat beslissende moment aan het altaar. Bill had eindelijk de vrijheid waar hij zo naar had verlangd. Het contract met Harry was stopgezet en ze waren snel ondergebracht bij een andere platenmaatschappij. Tokio Hotel ging door, sterker dan ooit, maar dit keer met een nieuw gevoel van onafhankelijkheid en controle. Bill straalde van geluk, vooral wanneer hij naast Julie liep. Samen hadden ze een nieuw hoofdstuk in hun leven geopend, zonder concessies te doen aan hun eigen geluk.

Ook tussen Julie en Michael was alles afgerond. De scheiding was eerlijk en zonder al te veel drama verlopen. Julie had zichzelf herontdekt en merkte dat ze nu echt in staat was om haar eigen leven te leiden, zonder afhankelijk te zijn van een man die haar niet gelukkig maakte. Het besef was gekomen op een avond die haar wereld op zijn kop zette. Ze had besloten voor Michael te gaan en ging hem verrassen in zijn hotelkamer. Met bonzend hart en een mix van emoties, stond ze voor de deur van een hotelkamer.

Met trillende hand opende ze voorzichtig de deur en wat ze zag was als een klap in haar gezicht. Daar, in die hotelkamer, was Michael intiem met een van zijn collega's. De aanblik van hun omstrengelde lichamen deed pijn, maar het was ook een bevrijding. Ze had altijd geweten dat er iets niet klopte, dat er iets ontbrak in hun relatie. Nu was het duidelijk. Het huwelijk waarin ze had geleefd, was een illusie, gebaseerd op bedrog en leugens. Julie sloot de deur met een zucht en voelde een mengeling van verdriet en opluchting. Ze wist dat het voorbij was.

Bill had ook het nodige gedaan om zeker te zijn van zijn toekomst. Hij had een DNA-test afgedwongen om te bewijzen of hij de vader was van Mirthe's kind. Binnen een week kwam het verlossende antwoord: hij was niet de vader. Een last leek van zijn schouders te vallen, en hij besefte dat hij nu eindelijk volledig vrij was van de manipulatieve banden die Mirthe ooit om hem heen had gewikkeld.

Na het afgebroken huwelijk hadden Julie en Bill niet veel tijd gehad om te genieten van hun pas ontdekte liefde. Er stond immers een nieuwe Tokio Hotel-tour gepland en daar konden ze niet onderuit. Ze begrepen dat het belangrijk was om trouw te blijven aan hun fans, ook al verlangden ze naar rust en tijd samen. Gelukkig betrof het een relatief korte Europese tournee die slechts enkele weken zou duren.

Bill had graag gewild dat Julie met hem mee op tournee kon, maar hij begreep ook dat ze haar eigen leven en carrière had. Haar winkel was belangrijk voor haar en ze wilde die niet in de steek laten. Ze besloten dat Julie de eerste paar optredens in Duitsland zou bijwonen en daarna terug zou gaan om haar zaak te runnen. Gelukkig ging het goed met haar winkel, vooral nu het nieuws bekend was dat ze de vriendin van Bill Kaulitz was. Fans waren enthousiast over Julie en ze maakte graag een praatje en nam foto's met hen tijdens de tour.

Na een week keerde Julie terug naar huis, maar ze bleven voortdurend met elkaar in contact via telefoongesprekken en berichten. Ze deelden hun ervaringen en verlangens, en de afstand leek draaglijker door de liefdevolle band die ze hadden opgebouwd. Ondertussen had Mirthe moeite gehad met de negatieve publiciteit rondom haar, die voornamelijk te maken had met het overspel. Toch begon ze langzaamaan weer positief in het nieuws te verschijnen, vooral omdat ze een klein zwangerschapsbuikje begon te tonen. Ze werd vaak samen gezien met Harry, en Bill hoopte oprecht dat haar carrière en relatie weer op de rails zouden komen. Hij gunde haar het beste en wilde dat ze gelukkig kon zijn, net zoals hij dat nu was met Julie aan zijn zijde.

Tom was eveneens extatisch over de hernieuwde band met zijn broer. Het enige wat hem soms irriteerde, was hoe Bill in zijn vrije tijd voortdurend in de ban was van zijn telefoon. Op een dag, terwijl ze wat tijd samen doorbrachten, vroeg Tom aan Bill wat hun plannen waren na afloop van de tournee. Bill glimlachte mysterieus en vertelde Tom over zijn plan om Julie te verrassen met een romantische reis naar Griekenland, waar hij haar ten huwelijk wilde vragen.

Tom was door het dolle heen van enthousiasme en steunde Bill volledig, maar hij kon het niet laten zich af te vragen of Sophie, hun nieuwe PR-manager, wel zo'n verrassing zou waarderen. Bill wuifde die zorgen echter weg, vastberaden om zijn liefde voor Julie op een unieke en speciale manier te bezegelen. Samen met Tom begon hij de reis te organiseren, met veel aandacht voor elk detail om het een onvergetelijke ervaring te maken voor Julie.

Terwijl de tournee zijn einde naderde, groeide de opwinding bij Bill en Tom. Ze werkten stilletjes aan de voorbereidingen en probeerden de verrassing zo goed mogelijk geheim te houden voor Julie. Tom was blij om te zien hoe gelukkig en vastberaden zijn broer was, en hij kon niet wachten om te zien hoe het allemaal zou uitpakken. Sophie's reactie was misschien nog een vraagteken, maar voor Bill was één ding duidelijk: hij zou alles doen om Julie te laten weten hoeveel ze voor hem betekende en hoezeer hij ernaar verlangde om de rest van zijn leven met haar door te brengen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen